1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT 3.0 i najnowsza aktualizacja ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Great_Blue, Kwiecień 28, 2012.

  1. Great_Blue

    Great_Blue Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    Gdy przerabiałem xboxa 360 pod LT 3.0 wgrałem najnowszą aktualizację z płytki Skyrima a potem zaktualizowałem jeszcze raz z USB aktualizacje ze strony microsoftu czyli : 14719 mam teraz czarny dashboard przeróbka niby jest ale nagrałem call of duty black ops i nie działa przed aktalizacją nagrałem sobię GTA4 i działa do teraz a black ops coś niechcę czy muszę od nowa przerobić xboxa360 ??Nagrywałem także Saints Row 3rd ale nie działa nagrywałem z 10 razy i 10 płyt zmarnowałem i nie chce działać :(

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  4. Great_Blue

    Great_Blue Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    P.S Ja używam clona bo ten głupi imgburn nie działa mi :grumpy: a po drugię robię tak jak tam i nic kicha może coś się stało z przeróbką ? Bo jak wsadzam płytę to wyskakuje żebym otworzył napęd tak jakby płytki nie widziało :/
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  6. Great_Blue

    Great_Blue Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    To co masz napisane w abgx'ie po przepuszczeniu gry!
     
  8. Great_Blue

    Great_Blue Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale ja tego już nie mam LOL! Czy te logi nie zapisują się gdzieś ??

    P.S A czy wgranie najnowszej aktualizacji nie kasuje przeróbki ?
     
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jakiego Dash'a miałeś wcześniej? Przepuść obraz przez abgx'a jeszcze raz.
     
  10. Great_Blue

    Great_Blue Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  11. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Skoro teraz GTA4 działa, to nie usunęło Ci przeróbki. Nagraj dokładnie jak w poradniku.
     
  12. Great_Blue

    Great_Blue Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok tylko dlaczego mi IMG BURN nie działa :/
     
  13. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    W takim razie nagraj ClonemCD, po przepuszczeniu obrazu abgx'em.
     
Wczytywanie...

Poleć forum