1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT 3.0 i najnowszy dash

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez roxx66@o2.pl, Luty 3, 2012.

  1. roxx66@o2.pl

    roxx66@o2.pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mialem LT 3.0 dogralem dasha z 13.604 do 14.699 problem polega na tym ze gow ( nie zainstalowany na dysku ) zawiesza sie czasem i nie chce wczytywac ( gra odpala sie normalnie ) dopiero przy wczytywaniu czyli Kontynuluj gra sie zawiesza plyta przestaje krecic


    co moge zrobic ? zeby gra dzialala z dysku ? a plyta ustawala i nei probowala sie aktualizowac?

    albo zeby gra wczytala sie poprawnie ? usunac savy? nagrac od nowa?

    Gra nagrana jest przez ABGX 360 1.06 ( dodane topology )
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. uszyneq

    uszyneq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    753
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    nagrywales zwykla nagrywarka czy ihas-em?
     
  4. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Nagrywales na verbatim? Najlepiej gdybyś miał ihas, wtedy można instalować na hdd i po problemie

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jak nie masz iHAS'a i Verbatim'ów lub iHAS'a z zmodyfikowanym FW pod daną płytę to w gry XGD3 nie pograsz z dysku.
     
  6. uszyneq

    uszyneq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    753
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    własnie do tego dąże..
     
  7. lordfryta

    lordfryta Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Piekary
    Potwierdzam, Ja mam dash 14699, LT+3.0 grę nagraną IHAS'em 124B @ 524B na płycie Verbatim i śmiga z dysku aż miło.
     
Wczytywanie...

Poleć forum