1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT+3.0 i odpalanie gier z HDD za pomoca pliku mp3.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez alanFreeStyle, Lipiec 22, 2012.

  1. alanFreeStyle

    alanFreeStyle Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    witam mam pytanie do użytkowników tego forum mam zamiar przerobić konsole na LT+3.0 i słyszałem że gry nagrane na LT+3.0 nie da rady odpalić z HDD ale słyszałem że jest na to sposób ale nie wiem czy to jest prawda? A oto ten sposób że na pendrive kopiujemy plik mp3. i podpinamy pena do konsoli i odpalamy muzyk i w trakcie włączonej muzyki gra zaczyna działać z HDD. Czy to jest prawda czy wielkie kłamstwo?
    Dzięki za odpowiedź i pozdrawiam :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  4. alanFreeStyle

    alanFreeStyle Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  5. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    mp3 można wrzucić na dysk konsoli, nie będziesz musiał za każdym razem podłączać pena.
    a co do gł. pytania to tak działa bardzo dobrze.
     
  6. alanFreeStyle

    alanFreeStyle Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    a to działa na każdej grze pod lt+3.0
     
  7. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    tak, z tego co mi wiadomo.
     
  8. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    tylko xgd3 jest potrzebne
     
  9. alanFreeStyle

    alanFreeStyle Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    !ESLORD a ty używasz tego sposobu ??
     
  10. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Testowałem to na kilku gierkach. Mam RGH nie potrzebuje takich cudów robić.
     
  11. alanFreeStyle

    alanFreeStyle Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    a jak skopiować mp3 na dysk twardy konsoli??
     
  12. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    wrzuć płytę z mp3 na CD wrzuć do konsoli, dajesz Y więcej opcji i masz tam skopiuj na dysk
     
  13. alanFreeStyle

    alanFreeStyle Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    ta to możliwe ?? nie wiedziałem o tym :)
     
  14. alanFreeStyle

    alanFreeStyle Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    a gry na LT+3.0 mogę nagrać zwykłą nagrywarką czy muszę nagrywać nagrywarką iHas z updatem??
     
  15. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    możesz nagrywać zwykłą, choć nie każdą gre się da tak nagrać
     
  16. alanFreeStyle

    alanFreeStyle Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    ok a ten plik mp3 nagrywam normalnie na CD czy muszę nagrać jako CD audio??
     
  17. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    normalnie na cd
     
  18. alanFreeStyle

    alanFreeStyle Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    ok dzieki wszystkim za odpowiedź to wszystko na ten temat
    TEMAT ZAMKNIĘTY :)
     
  19. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Gry nagrane Ihasem da rade zainstalować na hdd bez problemu?
     
  20. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    mozesz zgrac go z cd (wkladasz jakakolwiek plyte cd dajesz zgraj wybierasz jeden utwór ) chwile sie zgrywa potem wchodzisz w odtwarzacz muzyki i puszczasz muze potem gre i smiga :) oczywiscie podczas grania mozna ja wylaczyc bo leci w tle gry
     
  21. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    tak
     
Wczytywanie...

Poleć forum