1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT 3.0 i problem ze startem gier

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez M4R0, Październik 4, 2013.

  1. M4R0

    M4R0 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 20, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Mój napęd to: Lite-on Model: DG-16D2S-09C MS Part No: X800474-009
    Miałem zrobioną przeróbkę, nie wiem dokładnie jaką bo oddałem konsole do specjalisty, ale FIFA 12 działała bez problemu i nic nie kombinowałem.
    Chcąc odpalić GTA V, zrobiłem aktualizację do LT 3.0 zgodnie z poradnikiem z tego forum, wszystko poszło zgodnie z planem, następnie wgrałem najnowszego dasha 2.0.16537.0, nagrałem oby dwie płyty na IHash'u, wszystko poszło bez problemów.
    No ale na tym skończyło się moje bezproblemowe działanie, bo po włożeniu płyty do napędu, wyskakuje "Uruchom grę", a po naciśnięciu ekran robi się czarny, po czym powraca do menu głównego.
    Postanowiłem spróbować ponownie zaktualizować do LT 3.0, ale to również nie przyniosło rezultatów.
    Co jest nie tak? Co robić? Proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    zle nagrane gry, trzeba skanowac przez abgx przed nagraniem, na forum jest tutorial
     
Wczytywanie...

Poleć forum