1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT 3.0 i xBox Live

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kieryk123, Maj 2, 2012.

  1. kieryk123

    kieryk123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 20, 2012
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Oleśnica
    Siema

    Mam pytanko, kilka dni temu przerobiłem konsolkę na LT 3.0.
    Wszystko fajnie działa.
    Tylko teraz pytanie czy mam zaktualizować dasha, bo chcę grać w necie.

    Moja konsolka :

    Dashboard : 2.0.13604

    Przeróbka : LT 3.0

    Jak mogę grać w internecie za darmo ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Żeby grać, musisz zaaktualizować do najnowszego dasha, tutaj możesz zaktualizować, nic z przeróbką się nie stanie.
    W live nie zagrasz za darmo, musisz wykupić konto GOLD.
     
  4. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    musisz kupic golda jak chcesz grac online, możesz zaktualizować, nie usunie lt
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Aktualizacja nie usunie przeróbki. Jeśli nie zamierzasz robić RGH, to możesz aktualizować. Do gry MultiPlayer potrzebujesz abonamentu Gold.
     
  6. kieryk123

    kieryk123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 20, 2012
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Oleśnica
    a konieczne jest wykupienie tego abonamentu ?
     
  7. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Tak, inaczej nie pograsz w gry online. :)
     
  8. kieryk123

    kieryk123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 20, 2012
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Oleśnica
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jeśli zamierzasz grać online to tak.
     
  10. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
  11. kieryk123

    kieryk123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 20, 2012
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Oleśnica
    Tyle to już wiem :p

    Czyli podsumowując:

    Zaktualizować mogę i nic się nie stanie.
    Do gry po sieci konieczny jest kod GOLD
    Nie koniecznie dostanę bana

    Zgadzacie się ?
     
  12. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Tak, prawdopobieństwo bana jest, ale małe.
    Jeszcze do gier XGD3, możesz kupić Ihas`a będziesz miał potencjalnie większe bezpieczeństwo.
     
  13. kieryk123

    kieryk123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 20, 2012
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Oleśnica
    Mam wypalonego Crisis 2 i Skyrim na XGD3, ale nie mam pojęcia czy mój dysk w komputerze ma iHAS.

    Wypaliłem też Gears of Wara 3 i mi się wiesza i nic nie mogę zrobić.

    Jakaś pomoc ?
     
  14. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Kupić iHAS'a, wgrać LT MAX i FW pod odpowiednie płyty, nagrywać.
     
  15. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Liteon Ihas 124B, jest to nagrywarka DVD ...

    A co do gier, to to samo co kolega wyżej :)

    @Down
    Raczej nagrywasz, na PC .
     
  16. kieryk123

    kieryk123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 20, 2012
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Oleśnica
    Ale ta nagrywalka jest do Konsoli czy do PC ?
     
  17. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Montujesz w komputerze :D i nagrywasz.
     
  18. kieryk123

    kieryk123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 20, 2012
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Oleśnica
    Jeszcze co do takiego darmowego kodu na 48h.
    Bo kody już kupiłem, lecz święta są i nie miem kiedy kasa dojdzie.

    A znalazłem sposób na darmowy kod 48h.
    To działa ?
     
  19. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Na razie nie.
     
  20. kieryk123

    kieryk123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 20, 2012
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Oleśnica
    Jeszcze ostatnier pytanie, do gry Multiplayer w Crisis 2 wymagana jest aktualizacja gry.

    Zaktualizować czy mi sie zapsuje gra ?
     
  21. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Śmiało możesz zaktualizować grę :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum