1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT 3.0 I XboxLive

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez sesilatko, Marzec 25, 2012.

  1. sesilatko

    sesilatko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    siemka mam przerobke LT.3.0 od niedawna,gram tylko offline i mam pytanie,czy jak podlacze,to po jakims czasie dostane tego bana na konsole,no ale,dostane ogolnie na konsole ze nie bede mogl wcale grac, czy tylko bana na granie przez neta? bo jesli przez neta,to chyba nie szkodzi sprobowac,co nie? co o tym myslicie?
    jesli byl juz temat to przepraszam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TeHaCek

    TeHaCek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    KRK
    Dostajesz Bana na konsolę i nie możesz grać więcej na Live. offline jak najbardziej
    Z tego co mi wiadomo to już Banów już niema i nie będzie
     
  4. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    każdy dostanie skanuj gry abgx360 jak wszystko zielone wbijaj:) kto nie ryzykuje nie ma... ban ci zrobili tylko to że grasz ofline normalnie
     
  5. D4Ru73K

    D4Ru73K Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2009
    Posty:
    803
    Polubienia:
    99
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Bany są na konsolę i konto. Bany są za wszystko, za źle ripowany obraz, modyfikację obrazu, modyfikację profilu, granie przed premierą, JTAG itp. Cały myk polega na tym, że to za co dostaniesz bana i czy w ogóle go dostaniesz wie tylko Microsoft.

    Poczytaj coś więcej niż informacje zawarte na tym forum, to Cię oświeci. Microsoft rozdaje codziennie bany.
     
  6. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie strasz go ja gram 3lata i nie mam ,troszke wystraczy poczytać nie grać gier przed premierą i uważać ,rozwaga się kłania
     
  7. sesilatko

    sesilatko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    T sa te bany czy nie?? no a jezli juz sa,to tylko na online i na offline nie ma ryzyka? bo ja kupilem xboxa glownie na offline no ale jak mozna sprobowac to co mi szkodzi;d
     
  8. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    na online stosuj sie do zalecen Tofu212 i mozna spokojnie grac
     
    1 osoba to lubi.
  9. sesilatko

    sesilatko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czyli nie granie przed premiera....i tyle? no a da sie wgl grac przed premiera?;D ...no ale moje glowne pytanie jest takie,czy jak mnie nakryja,to jest mozliwosc ze nie bede mogl grac offline?
     
  10. TeHaCek

    TeHaCek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    KRK
    wypalaj gry iHas'em, wtedy masz kopię 1:1 i graj spokojnie na Live
    offline można grać z Banem
     
  11. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jak up ihas na xgd3 i abgx 360 na zielono , z rozwaga wiadomo ,że bana kiedyś dostaniesz jak się kradnie to z głową
     
  12. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala

    jak cie zbanuja zablokowany masz tylko dostep do liva offline mozesz grac
     
  13. sesilatko

    sesilatko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A jesli nie mam IHASA i np w live w AS REV chce grac,ale z ucietym plikiem bo nei ihasem nagrane to co,nakryja mnie.? a jesli w gry co maja te 7,29 bede grac to mam juz wtedy 1;1 to co nie nakryja??
    Czyli nie ma mozliwosci aby mi konsoli zbanowali,zebym nie mogl wgl nic na niej zrobic,tak?;d


    ps. z rozwaga,czyli? jakies zasady ktore trzeba stosowac?
     
  14. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    gry XGD3 mają na końcu płyty plik/pliki CIV które są weryfikowane na XBL między innymi. Jak nie nagrasz tego iHASem to masz duże szanse na bana. Gry nie XGD3 możesz wypalać byle czym i w miarę bezpiecznie grać po sieci.

    Co do zasad, to obraz zawsze sprawdzony w ABGX i nie grać przed oficjalną datą premiery gry.
     
  15. sesilatko

    sesilatko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    rozumiem a jak podlaczyc? go bo mam modem,no i laptopa tam sa chyba wejscia sieciowe,ale wiem ze trzeba kabel ehtrenetwoy...ja mam,nie wiem czy wlasnie taki bo mam taki cienszy troszke z takimi wejsciami jak do telefonu czy modemy,i do jednego wejscia w laptopie pasuje i do konosli tez wchodzi ale nie dziala nic net, nie wiem..
     
  16. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    kup w sklepie kabel krosowany ethernetowy z wtykami RJ-45
     
  17. sesilatko

    sesilatko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale ja mam cos identycznego w domu,mozliwe ze jest to ludzaco podobne a to nie to?
     
  18. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    wtyczka ma być większa od tej która jest do telefonu. wejdź na google i sobie zobacz jak wygląda RJ-45 i RJ-11/12
     
  19. sesilatko

    sesilatko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no tak rozumie,ale ta wtyczka pasuje to xboxa idealnie,...to i tak jest zla nawet jesli pasuje?
     
  20. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    do gniazda RJ-45 (Czyli takiego jak jest w Xboksie) wejdzie wtyczka RJ-11 ale nie zadziała. Bo rj11 ma 4 piny, a RJ-45 ma 8 pinów...jeszcze jakieś pytania ?
     
  21. Matek17

    Matek17 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2012
    Posty:
    84
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A jak się ma sprawa jeżeli mam przeróbke LT 3.0, gram na kopiach, ale do online używam oryginalnych gier. Czy wtedy dają bana za to, że konsola jest przerobiona?
     
Wczytywanie...

Poleć forum