1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT 3.0 Jaki napęd w Pc by wypalać kopie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez koloxd1992, Listopad 17, 2014.

  1. koloxd1992

    koloxd1992 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2014
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Posiadam x-Boxa 360 LT 3.0. Jakiś czas temu brat wypalał gry na swoim PC ze specjalna nagrywarką z modyfikowanym FW.
    Niestety Pc sprzedał i zostawił sobie sama stacje zakupił laptopa i nie ma pod co podpiąć go teraz :p
    Mamy w domu aktualnie 3 laptopy najnowyszy którego zakupiłem do remontu to HP PAVILION DV5 1199EW z Blue-Ray o nazwie ,, Optiarc BD ROM BC-5500S SCSI CdRom Device "

    Teraz moje pytanie czy na tym napędzie mogę wypalać gry ?
    Jak wgrać specjalne FW do stacji?
    Gdzie mam szukać takich informacji ?

    Co do wypalania gier wiem co i jak
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    No ale jak macie ta nagrywarke jak dobrze zrozumiałem to kupcie przejsciowke
     
  4. koloxd1992

    koloxd1992 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2014
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No tak mamy mamy tylko brat niedługo się wyprowadzi i weźmie ją ze sobą wiec wypadało by sprawdzić czy mój mega laptop jest wstanie wypalać takie cuda :D posiada Blue-ray :d

    Więc czy na moim napędzie w laptopie wypalić takie tytuły jak :
    Assassin's Creed: Rogue
    Call of Duty: Advanced Warfare
    The Evil Within
    F1 2014
    Forza Horizon 2

    //Brak edycji tekstu
    ~z0nk31
     
  5. drzazga78

    drzazga78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    42
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  6. koloxd1992

    koloxd1992 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2014
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Po odpaleniu BurnerMax i po wciśnieciu klawiszu BurnerMax mam komunikat w konsoli:
    ''Will try matching for known write only drives..
    BurnerMAX not enabled, YET ''
     
  7. drzazga78

    drzazga78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    42
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    nagrywarka jest niekompatybilna - trzeba iHasa
     
  8. szatannn

    szatannn Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 5, 2014
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jarocin
    każdy mówi że potrzeba nagrywarkę iHAS ale pytanie polega na tym którą z nowych wybrać żeby była kompatybilna z burner max?
     
  9. koloxd1992

    koloxd1992 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2014
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dobre pytanie, jaki modele posiadają IHAS ? czy w lapopach w ich nagrywarkach jest ten IHAS
     
  10. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
  11. szatannn

    szatannn Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 5, 2014
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jarocin
    co mi czy innym po liście która została 2 lata temu zrobiona skoro nie ma możliwości kupić ich w sklepach? pytam o NOWE nie o używane... jeszcze jedna rzecz czy jest możliwość sprawdzenia jaki rewir posiada nagrywarka? jest gdzieś to napisane na obudowie albo gdzie indziej?
     
  12. koloxd1992

    koloxd1992 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2014
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    My nasza kupowaliśmy jakieś 1,5 roku temu

    Nie wiem napisze tu bo nie moge utworzyć nowego tematu .
    Przy okazji zanim przeczytacie o moim problemie niech mi admin napisze czemu mi wyskakuje takie coś jak chce dodać nowy temat :
    "Następujące błędy uniemożliwiły ukończenie operacji
    The number of tags you tried to add exceeded the maximum number of tags by 1."
    Bo wogóle tego nie rozumiem jesteśmy na polskim forum a tabela z błędami jest po ANG

    Witam. Posiadam konsolę x-Box 360 Jasper LT 3.0 ok rok czasu grałem tylko offline ponieważ nie potrafię się obsłużyć tym X-Box LIVE.
    Osoba od której kupiłem tą konsolę grała na niej przez internet w Bf 4 czy tam jakieś inne gry. Dziś pomyślałem że sprawdzę w ogóle czy da radę się połączyć z internetem moją konsolą. Chęć sprawdzenia co to jest X-Box LIVE , zobaczyć jak to wygląda gdzie się wpisuje klucz jeśli sie zakupi konto po prostu zwykła ciekawość . Ale niestety stanąłem w martwym punkcie konsola po podłączeniu do internetu i stworzeniu konta w X-Box LIVE żąda ode mnie pobrania jakieś aktualizacji ze strony MS. Teraz moje pytania !!!

    Czy jeśli pobiorę tą aktualizacje co chce MS to stracę swój LT 3.0 ? ( bez niej nie przejdę dalej do logowania na X-Box LIVE)
    Gdzie się w ogóle wpisuje ten kod jak się kupi konto ?
    Czy lepiej sobie darować to i grać offline tak jak to wcześniej robiłem ?

    //Brak edycji tekstu
    ~z0nk31
     
  13. drzazga78

    drzazga78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    42
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  14. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Dostajesz warna za brak znajomości regulaminu, odświeżamy raz na 24h a nie według uznania. ...i tylko w giełdzie
     
  15. koloxd1992

    koloxd1992 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2014
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki za poradniki sporo się dowiedziałem już :)
    Zrobiłem wczoraj aktualizację X-Boxa :) wszystko śmiga poprawnie.
    Przez neta też pograłem w COD GHOST :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum