1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT+ 3.0 - Kinect - aktualizacja

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez spike547, Luty 29, 2012.

  1. spike547

    spike547 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 28, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Jestem w tym temacie zielony. Przeszukałem forum ale nie znalazłem odpowiedzi na mój problem. Otóż posiadam LT+ 3.0 i dash: 2.0.14699. Po podłączeniu kinecta pojawia się komunikat o aktualizacji oprogramowania. I teraz pytanie czy zaktualizować nowy dash tj. 2.0.14719 (czy na pewno nie cofnie LT?) czy tak jak czytałem w innym poście pobrać dash: 2.0.14699 + avatar i dokonać aktualizacji??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Sierak1717

    Sierak1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    697
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielawa
  4. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    to aktualizacja kinecta, nie dasha.
     
  5. spike547

    spike547 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 28, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok ale to co mam zrobić? Nie mam możliwości podłączenia konsoli do internetu. Mam zaktualizować z pendrive ale co jeżeli to aktualizacja kinecta a nie dasha?
     
  6. spike547

    spike547 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 28, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Komunikat informuje mnie tylko o tym, że wymagana jest aktualizacja, nie mam możliwości jej zaakceptowania (przy włożonej grze Kinect Adventure)
     
  7. memos45c13

    memos45c13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aktualizuj, tak jak pisał Ciesiel91 aktulizacja dotyczy konecta a nie dasha. Zawsze będzie tak mial kiedy wgrasz nowy oprogramowanie.
     
  8. spike547

    spike547 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 28, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie bardzo rozumiem. Jak pisałem pojawia się tylko komunikat nie mogę zaakceptować aktualizacji bo nie mam podpiętej konsoli do internetu i widocznie w grze także nie ma tego oprogramowania. Dlatego muszę dokonać aktualizacji przez pendrive ale nie wiem co na niego wrzucić?
     
  9. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Zainstaluj z jakiejś gry na kinecta. Kinect Adventures itd.
     
  10. spike547

    spike547 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 28, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam grę Kinect Adventure. Jak to zrobić?
     
  11. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  12. spike547

    spike547 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 28, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wsadzam. Pojawia się komunikat, że " aby ... kinect.... należy zaktualizować system ... więcej informacji na stronie ...." Mam do wyboru ok i wróć. Potwierdzam ok i nic się nie dzieje ....
     
  13. player_sct

    player_sct Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a masz konsole wpieta do sieci? na ten moment nie boj sie zadna aktualizacja dasha nic ci nie wykasuje - uber na team-executer forum potwierdzil ze mozna smialo upgradeowac
     
  14. spike547

    spike547 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 28, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To mam zaktualizować nowego dasha za pomocą pendrive?
     
  15. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Włącz Kinect'a i wrzuć Dash'a 14699 z pendrive'a.
     
  16. Mosss

    Mosss Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam, po instalacji Kinect Adventures juz sie gra odpala normalnie ale gdy chce kalibrować wola o aktualizacje.
    jak można rozwiązać ten problem ?
     
  17. MaćQ

    MaćQ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A Jeżeli xbox woła wcześniej o aktualizacje systemu ? da sie to jakos pominąć czy coś ????
     
  18. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Nie, poprostu zaktualizuj dash'a..

    btw. po co odkopujesz :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum