1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT 3.0 Mega Problemy

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bohen19, Listopad 15, 2014.

  1. bohen19

    bohen19 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    jakiś czas temu przerobiłem konsolę po cichej aktualizacji na lt 3.0.
    Wszystko ładnie pęknie do momentu gdy zacząłem wypalać gry co się okazuje, wszystkie nowe gry typu Obcy albo Assasin rogue,
    nagrywają się prawidłowo. A troszkę starsze tytuły GTA V, Rayman, Watch Dogs owszem nagrywają się niestety po odpaleniu na konsoli czarny ekran i zwiecha.
    Abgx ustawiony prawidłowo, nagrywarka wspierana przez burnmax payload, img burn ustawiony też właściwie, gry wypalają się prawidłowo.
    Zmarnowałem już około 15 płyt próbując tysiąca sposobów ustawień i ciągle ten sam problem,
    Bardzo proszę o pomoc, w LT 2.0 nie było tego problemu dogrywało się topologie i heja.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. OxXxO

    OxXxO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2011
    Posty:
    37
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Polska
    Próbujesz odpalić gry z LT 2.0 na LT 3.0 ?
     
  4. bohen19

    bohen19 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie gry są wypalone pod LT 3.0
     
  5. ARCZI23

    ARCZI23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 7, 2012
    Posty:
    30
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    gliwice
    Ciężki temat tez tak miałem nagrywałem na rev eu na 10 płyt sześć do kosza już myślałem ze napęd w konsoli siada ale u znajomego to samo dla tego zakupiłem rev b zobaczymy czy to pomoże . Według mnie te zamienniki ihasa rev b to jedna wielka loteria , weryfikujesz te gry które nie chodzą ? nie napisałeś czy nagrywasz na verbatimach
     
  6. bohen19

    bohen19 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na Verbatimach miałem i/o error za każdym razem więc wróciłem do Platinum gdzie wszystko teoretycznie wypala się okay.
    Własnie zastanawiam się na zakupem ihasa, ale z drugiej strony wszędzie wałkują ze nie trzeba.
    Udało mi się wypalić kilka gier ale metodą turacate i wszystko ładnie ale np watch dogs po 15 minutach wywala błąd o ścierce.
    Spróbuje CD2 wypalić z burnermaxem i zobaczę może akurat :)
    Tak weryfikuje wszystko jest okay.
    Sprawa dziwna ale napęd np. sprawdzał mi facet który przerabiał mi konsole i mówi ze jest w dobrym stanie.
    Myślę że problem tkwi w mojej nagrywarce.
     
  7. magiks33pl

    magiks33pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    139
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A jaką prędkością wypalasz ja zawsze 2,4x na verbach i platinumkach i jest ok .Fakt że mam ihasa 224-19b
     
  8. ARCZI23

    ARCZI23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 7, 2012
    Posty:
    30
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    gliwice
    Całkowicie zmienia temat jeżeli nie wypalasz ihasem ,jeśli masz możliwość niech ktoś ci wypali rev b i zobaczysz czy śmiga problem będziesz miał rozwiązany :) taka moja opinia .
     
  9. bohen19

    bohen19 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A gdzie można tanio dostać taka nagrywarkę bo allegro i proline niestety nie mają. ?
    Nie potrafię tylko pojąć jednej sprawy skoro wszystkim nagrywają się gry, nawet jakimiś tanimi nagrywarkami z laptopów dzięki burnermaxowi, to czemu w moim przypadku, się to nie sprawdza.
     
  10. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Bo burner max widocznie nie jest kompatybilny z twoją nagrywarką. Poza tym nawet jakby był to nie masz 100% pewności że będzie działać.
     
  11. DuelosXX

    DuelosXX Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2014
    Posty:
    83
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    okolice Krakowa
    Guzik prawda, wypalam zwykłą LG która nie ma żadnego wsparcia i wszystko działa.
     
Wczytywanie...

Poleć forum