1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Lt 3.0 najnowszy dash problem ISO ,otworz naped.prosze o pomoc

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez tomciopaluch222, Styczeń 14, 2012.

  1. tomciopaluch222

    tomciopaluch222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2011
    Posty:
    171
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam..mam 2 konsole xbox. na jednej jest lt 2.0 i poprzedni dash ,, gry xgd3 normalnie chodza bez problemu
    Na drugiej konsoli mam lt 3.0 i najnowszy dash i gdy wkladam gre xgd3 ( bez przerobienia abgx) to ja wykrywa ( pojawia sie ikonka gry) ale po uruchomieniu wyskakuje komunikat ze plyta nieobslugiwana..
    Pobralem najnowszego abgx v.1.0.6 i po uruchomieniu zmieniam TYLKO AUTOFIX na level 3 i przerabiam gre np battlefield 3 ... wypalam i gra nie dziala..Po wlozeniu w xboxa wyskuje komunikat OTWORZ naped... Sprawdzalem na grze battlefield 3 oraz na sonic .. Gry nagralem najpierw normalnie i na Lt 2.0 i starszym dashu dzialaja normalnie a po przerobieniu ABGX na obu konsolach wyskakuje komunikat otworz naped...Juz nie wiem co sie dzieje/...




    w kazdej grze xgd3 ktora u mnie dziala a chce ja zrobic w abgx na level 3 pojawia sie jeden czerwony komunikat



    the first 12 sectors of topology data are blamk
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. djdoubleb

    djdoubleb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków/Tarnów
    On pisze z problemem a ty z tym swoim xkey. 99% twoich postów to jaki ten xkey nie jest cudowny. Ogarni sie. Jak ktoś będzie chciał to kupić to sobie kupi.. :/
     
  4. tomciopaluch222

    tomciopaluch222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2011
    Posty:
    171
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    nagrywarke mam dobra .. na moja konsole lt 2.0 wszystkie gry chodza super...ale na lt 3.0 i nowego dashajak nagrywam po przerobieniu abgx to nie widzi wogole plyty ZADNA konsola ;/
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    to dlatego ze zgrales gre z plyty i nagrales na nowo. taksie nie da jesli poczatkowo gra nie byla nagrywana na ihas.

    ten wszedzie z tym szajsowatym xkey sie wcisnie hehe

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  6. tomciopaluch222

    tomciopaluch222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2011
    Posty:
    171
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    nie...nie zgralem isa z pltyty/... iso mam z internetu bezposrednio
     
  7. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    Poprawnie skonfigurowałeś abgx 1.0.6?
     
  8. tomciopaluch222

    tomciopaluch222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2011
    Posty:
    171
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    w abgx ustawilem tylko autofix na level 3 bo tak mi znajomy doradzil ..ze wystarczy tylko level 3 dac i przeleciec i mozna nagrywac ... i powinno chodzi pod lt 3.0 i nowym dashu
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    jak wszystko na zielono to jest ok

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  10. tomciopaluch222

    tomciopaluch222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2011
    Posty:
    171
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    no wlasnie na czerwono jest to co pisalem w pierwszym poscie i nie wiem dlaczego to jest na czerwono
     
  11. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    no to lipa, nie nadaje się, autofix nie naprawia to zly obraZ. wrzuc fotke z abgx

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  12. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    Moim zdaniem masz źle skonfigurowany abgx.
    Pewnie masz blokade zapisu i abgx nic nie robi z obrazem.
     
  13. tomciopaluch222

    tomciopaluch222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2011
    Posty:
    171
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ale najlepsze jest to ze ten obraz jak tylko sciagnalem to nagralem bez uzycia abgx i dziala na kazdej kosnoli lt 2.0 i straszym dashu ...
    a jak tylko uzylem abgx autofix level 2 to juz nie dziala na zadnej konsoli...tej lt 3.0 i nowym dashu i na mojej ( na ktorej wczesniej dzialalo )


    a jak sciagnac albo wykasowac ta blokade abgx zeby pobieralo wszystko dobrze


    prosze kogos o wklejenie linka z tutkiem jak ustawic abgx 1.0.6 zeby nagrywac dobrze gry pod lt 3.0 i najnowszego dasha ..Dziekuje
     
  14. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała

    wystarczy autofix level.3 daj screen
    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  15. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
  16. tomciopaluch222

    tomciopaluch222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2011
    Posty:
    171
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    czyli jak tak ustawie abgx to kazda grad xgd3 powinna dzialac normalnie na lt 3.0 i najnowsyzm dashu???/ jesli tak to dzieki wielkie
     
  17. SerwisKonsol

    SerwisKonsol Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    446
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Ale jemu tophology nie dogrywa ma na czerwono jak ma level 3, zmienil na level 2 i ma na zielono. Zobaczymy czy dziala.

    Wysłane z mojego E15i za pomocą Tapatalk
     
  18. tomciopaluch222

    tomciopaluch222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2011
    Posty:
    171
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    wlaczylem abgx i dalem tylko autofix level 2 i gra battlefiled 3 dziala juz normalnie na Lt 3.0 i najnowszym dashu ...juz sam nie wiem co ejst grane bo nie ustawialem w abgx nic ..nic tylko level 2...
     
  19. SerwisKonsol

    SerwisKonsol Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    446
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Mowilem ci :)

    Wysłane z mojego E15i za pomocą Tapatalk
     
  20. tomciopaluch222

    tomciopaluch222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2011
    Posty:
    171
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ze teraz juz sam nie wiem jak ustawiac ABGX ..czy tylko przestawic w autofix level 2 ...czy ustawiac tak jak vardas mi pokazal na fotkach
     
  21. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    To co ja Ci napisałem jest z działu o konfiguracji ABGX (z tego forum), więc na 100% jest dobrze na tym screenie.
    LEVEL ma być 3, a ty ciągle z tą dwójką wyjeżdżasz w postach.
     
Wczytywanie...

Poleć forum