1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

lt+3.0 nie czyta najnowszych gier

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez filon, Lipiec 19, 2012.

  1. filon

    filon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 24, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, wysłałem ostatnio konsolę do przeróbki, został wymieniony napęd i wgrane lt+3.0 oraz najnowszy dash. problem w tym, że nie czyta takich gier jak Wiedźmin 2, AC Revelations czy Prototype 2. Gry natomiast chodzą u mojego kolegi który także ma lt+3.0. mówił że nie ma nagrywarki ihas tylko zwyczajnego lite-on'a,(on nagrywał)
    ale i tak gry chodzą bardzo dobrze. Dlaczego moja konsola ich nie czyta? jest jeszcze szansa, że człowiek który przerabiał tę konsolę mnie oszukał, jak moge sprawdzić jaki jest wgrany LT? z góry dziekuję i pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  4. filon

    filon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 24, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie bardzo zrozumiałem, to co mam zrobić żeby działały?
     
  5. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    U kogo przerabiałeś konsolkę? U kogoś z forum?
    Gościu u którego ją przerabiałeś wytłumaczył Ci, czemu wymienił napęd?
    Być może zamienił napęd na zły, np. z LiteONa na Samsunga i dlatego gry nie działają.
    Skoro u Twojego kumpla na LT3.0 działają to u Ciebie też powinny.

    Podaj datę produkcji konsoli, to będziemy mniej więcej wiedzieć jaki tam napęd siedzi / siedział / powinien siedzieć.
     
  6. filon

    filon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 24, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie, człowiek ogłaszał sie na allegro, wymienił mi napęd bo w poprzednim padł mi laser i o to mi głównie chodziło, a przeróbka miała być gratis. data konsoli to lipiec 2008 wiec chyba lite-on tam siedział. a jak sprawdzić jaki jest teraz napęd? trzeba rozbierać konsole?

    a i dodam, że starsze gry działają

    -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.
     
  7. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
  8. filon

    filon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 24, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    benq, albo lite-on nie rozróżniam, zaglądać do środka chyba nie ma sensu, bo i tak to nie jest fabryczny napęd. to co? mam przerobić jeszcze raz u kogoś innego czy co z tym zrobić?
     
  9. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Zajrzyj tam i napisz jaki kolor mają kabelki, tak dla pewności.
    Coś mi się wydaje, że tam siedział napęd BenQ i został zamieniony na LiteON'a.
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie ma znaczenia czy mialby benq csy liteon taka zamiana dziala. Po drugie w jego produkcji mial byc liteon. Stawiam ze plyty nie sa nagrane pod ixtreme 3.0. Wrzuc gre do pc odpal abgx i zobacz czy bedzie walic bkad topology na czerwono

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum