1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT 3.0 nie czyta wszystkich kopi na danej konsoli

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez arni20021985, Październik 10, 2012.

  1. arni20021985

    arni20021985 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 4, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam! Mam pytanie.

    Mam dwie konsole jedną z 2006 a drugą z 2007 roku (obie z Lt3.0 ). Problem jest taki że na jednej czyta mi wszystkie kopie gier a na drugiej tej z 2007 roku tylko kilka. Po włożeniu płyty pokazuje że wykrywa grę , można ja zainstalować na dysku ale jak chcę ja włączyć to pokazuje się komunikat żę to jest nieobsługiwana płyta i żebym przetarł ją szmatką. Mortal combat 9, tekken 6 czyta a już NFS the run i gears of war 3 nie czyta :( Problem nie leży raczej w napędzie bo gdy przełożę ten który czyta wszystko do drugiej konsoli to on tez przestaje czytać płyty. Oczywiście obydwa napędy są oryginale benqa z tych konsol i za każdym razem jak je przekładałem to wgrywałem oryginalny klucz do danej konsoli.

    Czy wina może leżeć po stronie płyty głównej ?

    Dash w obydwu konsolach jest najnowszy instalowany w odstępie max 1 godziny wiec to raczej nie wina dasha.


    Sam nie wiem co robić :( może ktoś zna rozwiązanie mojego problemu?

    aha... oczywiście oryginalne gry obie konsole czytają bez problemy :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    A xgd3 skanowales abgx360 autofix level 3 przed nagraniem? I by wychodzilo ,ze konsole nie maja tego samego lt. Takie cos to zle dobrana topologia lub jej brak do obrazu i tam lezy problem.
     
  4. arni20021985

    arni20021985 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 4, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale gdy przełożę napęd który czyta np gears of war 3 do drugiej konsoli to on tez przestaje czytać kopie tej gry. zmieniam tylko sam dvd key a reszta czyli lt pozostaje bez zmian.
     
Wczytywanie...

Poleć forum