1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Lt+ 3.0 nie odczytuje gier

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez djolun12, Maj 15, 2013.

  1. djolun12

    djolun12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 7, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Brzeg, Poland
    Witam.
    Dziś przyszedł mi naprawiony xbox
    Nagrałem 3 gry pod lt+ 3.0 zgodnie z tym poradnikiem
    Kod:
    http://www.youtube.com/watch?v=EBg7AybsJvk
    Forza Horizon
    Red Dead Redemption
    Tekken Tag Tournament 2

    Problem w tym że żadnej z tych gier mi nie odczytuje, wkładam do napędu, jest odczytywanie i potem ponownie pokazuje Otwórz napęd
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    A można wiedzieć co było naprawiane ? A orginalne gry czyta ?
     
  4. djolun12

    djolun12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 7, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Brzeg, Poland
    Miałem 3RRODa i był robiony Rebailling GPU
    PS. Oryginalne gry działają, sprawdzone przez serwisanta ;)
     
  5. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    A napisz datę i napęd jaki masz . Po rrod sądzę że jakiś staruszek i jak mnie pamięć nie myli na starych napędach (hitachi )musisz gry xgd3 nagrywać na nagrywarce ihas zwykłą nagrywarką tylko xgd2
     
  6. Shiniox

    Shiniox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2011
    Posty:
    209
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    Tylko, że RDR jest XGD2 a też mu nie działa.
     
  7. djolun12

    djolun12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 7, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Brzeg, Poland
    Napęd który był flashowany pod lt. + 3.0 to BenQ
     
  8. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Tu masz tutka jak masz nagrać , a i zeskanuj grę abgx i daj log , ale płyty nagranej ,a nie obrazu xboxforum.pl/dla-swiezakow-79/tutorial-nagrywanie-gier-pod-ixtreme-lite-touch-3-0-najlepszy-artykul-edycja-3-a-134486/
     
  9. djolun12

    djolun12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 7, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Brzeg, Poland
    Edit : Oto Log z Forzy Horizon
    [​IMG]
     
  10. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Nie mam pojęcia. Jeśli orginały Ci działają , to może nie masz przeróbki ? Aktualizowałes dasha? Może laser już padł
     
Wczytywanie...

Poleć forum