1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT 3.0 nie odpala nowych gier

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez artur318, Październik 13, 2013.

  1. artur318

    artur318 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 7, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam dasha 2.0.16537.0, wgrane LT 3.0 ale odpala mi tylko starsze gry, Mortal Combat, Ninja Blade. W nowszych grach (GTA V, Fifa 2014 itd.) pokazuje błąd ze ściereczką. Czego to może być wina? Napęd do Hitachi 79.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Samurai

    Samurai Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2013
    Posty:
    248
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Lubin
    Przed nagraniem przepuszczasz gry przez ABGX'a z autofixem 3 ?
     
  4. artur318

    artur318 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 7, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak, nagrywałem też metodą overload i truncate. Ale bez różnicy, cały czas wyskakuje błąd. Nagrywarka to zwykły LG, płytki sprawdzałem na innej konsoli i tam odpalają.
     
  5. vtec fan

    vtec fan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 29, 2013
    Posty:
    139
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Hitachi gry xgd3 odpala tylko wypalone na iHAS
     
  6. artur318

    artur318 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 7, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli wszystkie gry xgd2 można nagrywać zwykłą nagrywarką? Tylko te xgd3 ihasem? Czy jeśli wgram LT 2.0 to będę mógł odpalać nowe gry ale nagrane pod LT 2.0? Bo nie bardzo mi się uśmiecha kupować nową nagrywarkę.
     
  7. Samurai

    Samurai Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2013
    Posty:
    248
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Lubin
    Raczej nie ma takiej opcji , napęd Hitachi jest inny od LITE-ON-ów , zostaje Ci gra w xgd2.Koszt IHAS'a to 100-150 zł.
     
Wczytywanie...

Poleć forum