1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Lt 3.0 - opłaca się przerabiac?

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez sherlock, Wrzesień 29, 2012.

  1. sherlock

    sherlock Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko Biała
    Witam. Jako że ostatnio zacząłem mieć różne problemy ze swoją konsolą, chce ją zflashowac na lt 3.0. Wiem ze nie da się tego przewidzieć, ale czy widać na horyzoncie jakąś nową przerobke? Ostatnio pojawiły się różne problemy z nową fifką i borderlandsami. W październiku jest wysyp premier i tu moje 2 pytanie. Czy lepiej przerobić teraz czy lepiej poczekać gdzieś do połowy października? Czekam na odpowiedź. ;-) Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: Lt 3.0 - opłaca się przerabiac?

    Z grami nie ma najmniejszych problemów. Najwiekszy jest w uzytkownikach nagrywajacych sobie gry

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  4. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
    LT 3.0 + iHas i nie masz żadnych problemów z grami.
     
  5. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    wydajem mi sie ze jest juz problem np RE6 przy ihasu i bledzie przy weryfikacji gra nie smiga wywala blad ze sciereczka( w przypadku innych gier gra smiga z plyt ) tu jest inaczej wiec chyba cos sie dzieje przy LT 2.0 takie moje male spojrzenie ... ktoś potwierdza?
     
  6. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
    Odp: Lt 3.0 - opłaca się przerabiac?

    Napisz to po polsku to może ktoś ci pomoże

    Wysyłane z mojego Xperia Neo V za pomocą Tapatalk 2
     
  7. nygga1993

    nygga1993 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2012
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ja mam l.t 2.0 i chyba dostalem ta cicha aktualizacje bo na drugi dzien juz w pesa nie moglem sobie zagrac, wywalalo komunikat ze sciereczka albo ze nie obslugiwana plyta
    mam zamiar zmienic na l.t 3.0, tylko potrzebuje jakas dobra instrukcje jak to zrobic
    i pytanie, czy te gry co mam teraz nagrywane pod 2.0 beda dzialaly na 3.0?
     
  8. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: Lt 3.0 - opłaca się przerabiac?

    Dobra instrukcja to tutek dodany do JF .na forum masz poradniki i według nich zrobisz.
    Gry xgd3 i ap2,5 na nowo wypalić trzeba będzie.xgd2 pozostają bez zmian.

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  9. nygga1993

    nygga1993 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2012
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    konsole kupilem juz przerobiona, jak przebiega proces wgrywania 3.0?
     
  10. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: Lt 3.0 - opłaca się przerabiac?

    A jaki napęd powiedz

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  11. Eric.

    Eric. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2011
    Posty:
    51
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin
    Bezpieczniej bedzie jak wgrasz rgh.

    Zatapalkowane z Neo V
     
  12. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: Lt 3.0 - opłaca się przerabiac?

    Zdajesz sobie sprawę że Rgh to nie jest fw i się go nie wygrywa,a pozatym co z tym bezpieczeństwem?

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  13. nygga1993

    nygga1993 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2012
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie wiem jaki naped, jak moge to sprawdzic?
    rgh to jest ze gry z dysku sa uruchamiane?
     
  14. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    1 osoba to lubi.
  15. nygga1993

    nygga1993 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2012
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mam zwyklego xbox 360, fata
     
  16. nygga1993

    nygga1993 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2012
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wychodzi na to ze BenQ albo philips i widzialem zolte przewody wiec philips, i co teraz?
     
  17. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: Lt 3.0 - opłaca się przerabiac?

    16d2s masz jak żółto. Lt 3.0 zrobić trzeba i tyle.

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  18. nygga1993

    nygga1993 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2012
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no dobra ale nic mi to nie daje, dam rade zrobic to sam?
     
  19. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: Lt 3.0 - opłaca się przerabiac?

    Probe potrzebujesz i pc z kompatybilnym kontrolerem,ogólnie nie jest to trudne.
    Przeczytaj poradnik i sam ocen czy dasz radę czy nie.

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  20. nygga1993

    nygga1993 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2012
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    1. co to jest to probe i ile to kosztuje?
    2. o co chodzi z tym kontrolerem?
    3. ile moze to kosztowac w jakims serwisie?
     
  21. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: Lt 3.0 - opłaca się przerabiac?


    1.Probe to takie urządzenie do wyciągnięcia klucza z napędu.30-40pln.
    2.nie na każdym idzie zrobić.
    3.30-50 pln zależy gdzie robisz itp
    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum