1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

lt 3.0 oplaca sie ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez fortuna, Grudzień 9, 2012.

  1. fortuna

    fortuna Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 14, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam obecnie konsolkę xbox slim 0225. I przeróbkę lt 2.0 . Mam normalna nagrywarkę i niektóre z nowszych gier mi nie działają np.fifa 13 cras***e po pewnym czasie gry. I teraz moje pytanie czy jak wyśle konsole do wgrania lt 3.0 to będą mi działały wszystkie nowe gry nagrywane normalna nagrywarką DVD np. forza 4, far cry 3 itp. itd. Z góry dzięki za odp. Pozdro.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Odp: lt 3.0 oplaca sie ?

    Powinieneś ihasa kupic

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. fortuna

    fortuna Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 14, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak nie kupie to nie będą mi działały wyżej wymienione gry ?
     
  5. fortuna

    fortuna Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 14, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. lorddark

    lorddark Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ja przerobisz na LT3.0 to jak nagrasz zwykłą nagrywarką to nie będziesz mógł instalować gier na hdd
     
  7. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    al
    nie wcale. mp3fix żeby chodziły bez błędu autoryzacji.a gry się instaluja normalnie. ale zalecany jest ihas żeby się nie bawić w mp3fixy. i zalecany jest lt 3.0 i ihas 70zl to nie majątek.
     
  8. fortuna

    fortuna Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 14, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dobra, ale ja nie mam dysku i gram tylko z płyt. Więc nagrywarka ihas nie jest mi potrzebna ?
     
  9. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    jak grasz ofline to nie. i jest z kilka sztuk w tym fifa 13 co nie pograsz. gry z ihas wymagają to tak dogma, forza 4, dirt showdown,fifa 13. i moja lista gears 3,binary domain te gry bez dysku na truncated nie chciały chodzi wywalało co chwile.
     
  10. fortuna

    fortuna Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 14, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    aha czyli tak czy siak muszę przerobić i kupic nagrywake z ihasem rozumiem. thx
     
  11. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    lt 3.0 to napewno w zależnosci od napędu .hitachi samsung lt 2.01 . a ihas kwestia wyboru czy lubisz tracić kase na płyty.
     
Wczytywanie...

Poleć forum