1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT + 3.0 Otwórz napęd

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Hannn, Styczeń 30, 2012.

  1. Hannn

    Hannn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    rzeszów
    Witam!!​
    Ostatnio wgrałem do mojej konsoli LT + 3.0 (napęd Liteon V1, najnowszy dashboard ). Po tej aktualizacji flasha przy uruchomieniu gears of war 3 wyskakuje komunikat: Otwórz napęd, po wielokrotnych próbach gra się uruchomi ale w większości przypadków wyskoczy tenże komunikat. Grę nagrywałem 2x i nadal to samo ( jest spatchowana pod LT + 3.0). Nagrywam Ihasem 124 B. Dodam iż inne gry działają z XGD3 tj. COD MW3, Dark Souls ( nagrywane były identycznie jak GOW3 ).
    Proszę o pomoc
    Z góry THX
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  4. Hannn

    Hannn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    rzeszów
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  6. SerwisKonsol

    SerwisKonsol Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    446
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Laser zajechany lub kijowa plyta.

    Wysłane z mojej XPERII Neo V za pomocą Tapatalk.
     
  7. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Otwórz napęd to komunikat kiedy laser nie może odczytać płyty lub ustawić się w odpowiedniej pozycji.
    Do wymiany
     
  8. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jeśli chodzi o kopie gow3, to już nie raz spotkałem się z przypadkiem, że były problemy z uruchomieniem, a po instalacji wszystko działało jak trzeba. Także niekoniecznie od razu musi być uwalony laser - zwłaszcza, że inne gry działają normalnie.
     
  9. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    ewentualnie sprawdz jeszcze czy naped jest dobrze skrecony gdyż płyta moze być w innej pozycji, miałem wczoraj taki przypadek
     
  10. Jaroszy

    Jaroszy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sandomierz
    Obraz mógł się źle nagrać spróbuj w imgburnie jeszcze raz prędkością 2,4.Ja miałem tak z halo reach nagrałem jeszcze raz i było git bo początkowo nagrywałem clonem. Przeleć dokładnie abgxem 1.6 zgodnie z prawidłowymi ustawieniami znajdziesz na forum ;) Wyczyść pamięć cache konsoli też nie zaszkodzi. Choć najbardziej prawdopodobne jest to wina lasera ;/ Jednak w moim przypadku pomogło ponowne nagranie płyty ;)
     
  11. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Dodatkowo zaznacz opcję OPC ("Tools-->Settings-->Write-->Perform OPC Before Write").
     
Wczytywanie...

Poleć forum