1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Lt 3.0 problem.Wgrałem czy nie?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez grzybek24, Wrzesień 15, 2012.

  1. grzybek24

    grzybek24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wczoraj robiłem flasha z lt2.0 na lt 3.0.Po całej operacjii (chyba udanej)w danych systemowych mam 2.0.15574.0.
    Czyżbm niewgrał softu Lt3.0?
    Nagrałem grę Tekken Tag Tournament 2 na nagrywarce ihas (napęd flashowany max burner pod płytę omega) i po odpaleniu gry pokazuje się napis loading i konsola się zacina tak że nawet z pada niemogę jej wyłączyć.Co jest grane
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12091
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Ixtreme nie zobaczysz w menu konsoli, vo to soft napędu. Grę zainstalyj lub nagraj,na kepsYxh plytach, a nie na takich szmatach

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  4. 87gelu87

    87gelu87 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2010
    Posty:
    166
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    moze ktos mi dac link to tutka jak wgrac lt 30 bo szukam i nie mogle znalesc
     
  5. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    patrz w dziale LT-> artykuły
    tutki są pod konkretny model napędu
     
    1 osoba to lubi.
  6. grzybek24

    grzybek24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dotąd nagrywałem na omegach i wsio było ok.
    Może źle ustawiłem imgburn?Na forum znalazłem plik przerobiony pod omegi i ustawienia miały być takie:
    opc on
    force ht yes
    online ht yes
    overspeed no
    smartburn yes
    predkosc 2.4x
    Ale niemogłem tych opcjii znaleść.Niewiem co spartaczyłem.
     
  7. grzybek24

    grzybek24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pomoże mi ktoś znaleść przyczynę?
     
  8. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28170
    Polubienia:
    3226
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Jesteś użytkownikiem nie zakładaj tematów w dziale dla świeżaków.
     

Poleć forum