1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT 3.0 problem z grami ciąg dalszy

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kubik229, Grudzień 11, 2012.

  1. kubik229

    kubik229 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Krk
    Witam,
    mam problem z grami XGD3. Posiadając jeszcze lt 2.0 włączyłem The amazing spiderman, który poprosił mnie o aktualizację. Updeate ten wprowadzał blokadę na gry XGD3. poszedłem do sprawdzonego serwisu w celu zaktualizowania przeróbki, zrobili to oczywiście. i tu pojawia się mój problem, gdyż w grach z XGD3 nagranych pod LT3.0 wchodzi intro (np.ubisoft itd.) i wywala to info o przeczyszczeniu płytki, zaś w grach z XGD3 nagrane pod LT 2.0 od razu wyskakuje ten błąd. dodam, że gry były nagrywane zwykłą nagrywarką, a gry z XGD2 chodzą normalnie... więc napęd jest ok.. proszę o szybką odpowiedź i z góry dzięki

    Edit gry nagrywane tym tutorialem

    Edit 2: właśnie wgrałem najnowsze oprogramowanie ze strony microsoftu, co nie usunęło problemu

    to jest mój problem, a to jest odpowiedź jaką otrzymałem
    po czym mój temat został przeniesiony od kosza. mimo iż napisałem, że gry nagrane pod lt3.0 również nie działają. każdy z 3 obrazów 3 gier (łącznie 9 kopii) nie działał, nie sądze, żeby to był błąd nagrywania, a nagrywać i czytać tutoriale umiem, nie jestem idiotą, proszę o dalszą pomoc w rozwiązaniu mojego problemu
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kubik229

    kubik229 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Krk
    up !
     
  4. Seb93

    Seb93 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    331
    Polubienia:
    92
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    dziwny problem, na twoim miejscu nie mówiłbym odrazu że napęd jest ok też kiedyś miałem podobny porblem z tymi błędami, otóż gdy miałem starą przeróbke(nie pamiętam juz jaką) miałem też podobną sytuacje było tak że niektóre gry mi chodziły w porządku typu gta, a wkładając fife 11 czy 10 odrazu wywalało mi błąd, w końcu postanowiłem oddać x'a do serwisu i wymienić napęd, i od tego czasu normalnie mi wszystko działa. Dobrze by było gdybyś na innej konsoli sprawdził te gry czy działają i po kolei eliminować co może byc nie tak, może wina tej przeróbki czy coś
     
Wczytywanie...

Poleć forum