1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT+ 3.0 - problem z nagrywarką (laptop)

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez vvv93, Maj 30, 2013.

  1. vvv93

    vvv93 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2011
    Posty:
    243
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Witam
    Myśle nad przeróbką xboxa pod lt+ 3.0 ale mam problem:
    mam laptopa.

    I pytanie: czy da się jakoś wsadzić w jakąś obudowe napęd ihas 124b alby pełnił rolę zewnętrznego napędu (bez potrzeby rozkręcania laptopa) ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Nie da się, ale są laptówki co obsługują program pay tools 0,15.
     
  4. vvv93

    vvv93 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2011
    Posty:
    243
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    A co to za program ? Nie trzeba rozkręcać laptopa ?
    Jak sprawdzić , czy mój napęd by się nadawał ?
     
  5. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    instalujesz program paytools 0,15 jak obsługuje twoja wypalarka nagrywa jak ihas. Minus nie z każda działa i trzeba na verbatimach nagrywać. I mimo ,że obsługuje nagrywarka może nie dać rady z płytami DL+R
     
  6. vvv93

    vvv93 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2011
    Posty:
    243
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Ok, czyli z nagrywarką to loteria- albo będzie działać albo nie.
    A mam jeszcze takie pytanie(nie będe tworzył kolejnego wątku) :
    czy mój napęd w xboxie da się przerobić (tak dla pewności się pytam) ?
    Po długich poszukiwaniach odnalazłem prawdopodobną nazwę mojego napędu - LiteOn 16D4S (Xbox 360 Slim 4GB -data 2012-04-16)
     
  7. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    1)tak loteria pewne są tylko ihas rev b z lt max 2)da się ale będzie kosztować coś od 250zl(u akira) w góre.
     
  8. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Da się podłączyć iHASA do laptopa. Wystarczy jakiś adapter SATA->USB(lepiej nie brać tych za 20-30zł) lub obudowę, aby dało się podłączyć pod USB. Oczywiście zewnętrzne zasilanie jest wymagane.
     
  9. vvv93

    vvv93 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2011
    Posty:
    243
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Ok, dzieki.
    A więc najpierw spróbuje tego paytools 0,15 a potem będę kombinował z ihas em i przeróbką.
    Ale powiedz mi jeszcze Remix27 gdzie to znaleść (paytools 0,15) bo nigdzie nie moge znaleźć .
     
  10. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
  11. vvv93

    vvv93 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2011
    Posty:
    243
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Aaaaa, dzięki
    Nie ,no bo wpisywałem samo "paytools 0,15" i nic nie wychodziło :)
     
  12. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    jakby śmigało wiecej info w temacie o pay tools na forum.
     
  13. paxmack

    paxmack Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    477
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Wroclove
  14. vvv93

    vvv93 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2011
    Posty:
    243
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
  15. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    kup jakościowo w miare dobra nie jakieś chińskie gówno bo płyt szkoda...
     
  16. vvv93

    vvv93 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2011
    Posty:
    243
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    A co, płyty mogą być źle nagrane ?
    Na win8 pójdzie ?
     
  17. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Jak wadliwy usb sata to mogą padać.
     
  18. vvv93

    vvv93 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2011
    Posty:
    243
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Ok, a ktoś mi odpowie czy te przejściówki działają na Windows 8?
    #12 - ale problem jest w tym ,że nie mam na razie nic , więc musze przerobić Xboxa , kupić napęd, przejściówkę i płyty :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum