1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT 3.0 Problem z odtworzeniem gry

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Jedi.PL, Grudzień 25, 2011.

  1. Jedi.PL

    Jedi.PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Witam! Dzisiaj przerobiłem mojego Liteona 02510 fw LT 3.0 . Po ukończeniu procesu przerobienia w JF w zakładce FirmwareTool 32 DVD key pojawił się jako FFFFFFFFFFFFF, a po przejściu do zakładki DVDKey 32 nie wykryło klucza. Zignorowałem to, włączyłem konsolę. Przy odtworzeniu filmu DVD nie ma żadnego problemu, natomiast podczas próby uruchomienia wypalonego dzisiaj L.A Noire pokazuję się komunikat : ODTWÓRZ DVD, a gdy to wybieram przenosi mnie do odtwarzacza filmów z wielkim logiem XBOX 360. W czym twki problem, przeróbka, czy złe wypalenie. Gra wypalona normalnie, nie iHAS'em. Obraz gry nie jest uszkodzony, sprawdzony abgx'em.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    ni wgrałeś klucza poprawnego dlatego
     
  4. mk1981

    mk1981 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    125
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam. Mam pytanie o samo wgranie LT 3.0. Wiele razy sobie flashowałęm napęd ale teraz przy wybraniu "target..." , pomimo wybrania pliku LT 3.0 dla Benq pojawia się w okienku informacja że to LT 2.0. Czy tak ma być i jest to tylko zła interpretacja jungleflashera i wszystko jest OK ?
     
  5. Sierak1717

    Sierak1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    697
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielawa
    Klucz napędu to świętość niemożna takich rzeczy lekceważyć
     
  6. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    wątpie musiałeś plik lt 2.0 wybrać
     
  7. 87gelu87

    87gelu87 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2010
    Posty:
    166
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    kazdy sie rzucil na tego lt3.0 a tak naprawde co on daje ? mam lt2.0 i wszystkie gry chodza wiec po co lt3.0 co on daje ?
     
  8. filmyredcywn

    filmyredcywn Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    LT+ v3.0 rozwiązuje problem z cichą aktualizacją
     
  9. Jedi.PL

    Jedi.PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Zrobione, sam w sumie nie wiem co musiałem źle wtedy zrobić, coś musiałem zepsuć. Wgrałem od nowa i działa. Dzięki za pomoc
     
Wczytywanie...

Poleć forum