1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT+3.0 - problem z uruchomieniem gry.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez TheOFF, Grudzień 25, 2011.

  1. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Witam serdecznie!

    Dzisiaj wgrałem LT+3.0 do 02510C. Nagrałem gre ( Sonic Generations ) iHASEM 524B po wcześniejszym spatchowaniu - za pomocą XBC wgrałem pliki SSv2, DMI v2 ( ściągnięte z abgx360.net ) oraz AP2.5, które dzisiaj dostarczył c4eva. Gra wypaliła się w 100%, bez żadnych problemów. Weryfikacja również przebiegła w 100%. Gdy chce uruchomić grę, po krótkim i cichym przemieleniu płytki, wyskakuje okienko 'Nieobsługiwana płyta'.

    W menu głównym dashboardu widnieje obrazek tej gry, mogę ją również zainstalować na dysk.

    CoD MW3 nagrany iHASEM na LT+2.0 normalnie działał, dzisiaj go ukończyłem.

    Co zrobiłem źle? Co powinienem teraz zrobić by gra normalnie działała?

    Proszę o pomoc.

    Pozdrawiam!


    edit:// Dodam jeszcze, że konsolka nie łączyła się z XBL od końca września, tak więc nie zostały wgrane nowe tablice AP2.5.

    edit2:// xVal 2.0: Failed AP25 Challenge ;(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. djmancio

    djmancio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miałem dzisiaj to samo z FORZA4. Wgrałem LT3.0 wrzuciłem patcha i wypaliłem - finalnie komunikat "płyta nieobsługiwana". Wrzuciłem 2.0, płyta również nieobsługiwana. Więc zostawiłem 2.0 i gram na starych płytach. Może ktoś będzie wiedział o co chodzi?
     
  4. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    źle wgrywacie patcha tez tak miałem spróbójcie jeszcze raz mi już działa
     
  5. djmancio

    djmancio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  6. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Okej, problem rozwiązany... Wystarczyło, że wgrałem spowrotem LT+v2.0.
    Co się okazało, nie naraziłem się na 'cichą aktualizacje' tablice AP25 dae.bin się nie zaktualizowały, tak więc nie było konieczne wgrywanie LT+v3.0.
    Wszystkie wypalone płytki, po uprzednim spatchowaniu pod 3.0, działają prawidłowo na 2.0.

    djmancio - być może dlatego, że nagrywasz gry zwykłą nagrywarką a nie iHASEM.
    Sprawdzałeś inne gry XGD3?
    Nie zapominaj o tym, że Forza 4 posiada zabezpieczenia CIV. Wymaga nagrania iHASEM.
     
Wczytywanie...

Poleć forum