1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT 3.0 prototype 2

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez MGKAIKA, Marzec 27, 2012.

  1. MGKAIKA

    MGKAIKA Banned

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    A, A
    Witam chciałbym zapytać się Was czy już wiadomo coś o nowej przeróbce, ponieważ nie wiem czy przerabiać na lt 3.0 bo chcę pograć w prototype 2 (które bd za miesiąc) a nie s
    tać mnie na jeszcze jedną przeróbke :p
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to masz złe info bo gra ma być za 2miesiące ,na to pytanie ci nikt nie odpowie bo wie to ms, czy coś przygotowują czy nie do tego czasu ja bym stawiał pół na pół .do tego czasu nazbierasz:)
     
  4. MGKAIKA

    MGKAIKA Banned

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    A, A
    dzięki :D za info ale powiec mi jeszcze jedno.Jaki wgrać dash to jaki aby wszystko było cacy(bo słyszałem coś o jakieś cichej aktualizacji) mam dash 13599 i lt 1.91
     
  5. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Z pendrive'a, cicha aktualizacja wgra sie i tak, Jak przerobisz na 3.0 (wymagane jezeli gra bedzie xgd3) wszystko bedzie dzialac bez title update.
     
  6. MGKAIKA

    MGKAIKA Banned

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    A, A
    to wgrać aktualizacje przed czy po przeróbce?
     
  7. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  8. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Jedna cholera czy przed czy po...jak ci wygodniej.
     
  9. MGKAIKA

    MGKAIKA Banned

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    A, A
    A jeśli przed przeróbką wgram najnowszego dasha to będę mógł grać w gry nagrane na lt 2.0??
    A druga sprawa to taka że jak bede miał dasha powyżej 13604 to jak nagram zwykła nagrywarką np. fife street to ona bedzie działać??bo w poradniku jest napisane cos o innej nagrywarce
     
  10. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    1. Tak, ale jak przerobisz to przestana dzialac
    2. Tak
     
  11. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    lepiej poczekaj do tej gry nie ma co kombinować na tyle dni przed osobiście sądze ,że ta będzie chodzić jeszcze na dashu 13xxx
     
  12. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jeśli wgrasz LT 3.0, to gry XGD3 będziesz musiał nagrać od nowa, zgodnie z poradnikiem: http://xboxforum.pl/artykuly-31/[tu...ouch-3-0-najlepszy-artykul-edycja-3-a-120365/

    Fifa Street to gra XGD2, więc nawet zainstaluje się na dysku. Przy Dash'u wyższym od 13604 nie będziesz mógł zainstalować gier XGD3 na dysku, nagranych zwykłą nagrywarką.
     
  13. MGKAIKA

    MGKAIKA Banned

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    A, A
    ale pompa podłaczyłem konsole do neta (zrobiła sie aktualizacja )i nie cofneło mi przeróbki hihi
     
Wczytywanie...

Poleć forum