1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT+ 3.0 Pytanie

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Arex962, Kwiecień 15, 2013.

  1. Arex962

    Arex962 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zagórzany
    Witam, chciałem się zapytać jak rozpoznać LT+ 30.?
    Dałem wujkowi żeby przerobił mi XBox'a znaczy zaaktualizował na LT+ 3.0 u kogoś w Sączu.
    Gry pod 2.0 działają ale te gry z XGB2 tak więc czy te gry z 2.0 to normalne że odpali mi na 3.0.

    Raczej jak ktoś przerabiał z fachowców to mam LT+ 3.0

    Może post głupi ale chcę się po prostu jeszcze tego dowiedzieć
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Gry xgd 3 z lt 2 na lt 3 nie odpala
     
    1 osoba to lubi.
  4. dudi2000

    dudi2000 Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    915
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bieruń
  5. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Ale stare gry xgd2 nie trzeba od nowa nagrywac beda dzialac , a gry xgd 3 przed nagraniem skan abgx 360 na ustawieniu autofix level 3 . Zalecana jest nagrywarka liteon ihas rev b ale nie konieczna.
     
Wczytywanie...

Poleć forum