1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

lt 3.0 tomb raider

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez oleja12, Luty 28, 2013.

  1. oleja12

    oleja12 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 9, 2012
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    ostrów
    Witam dawno nie nagrywalem gier wczesniej nagralem kilkadziesiat sztuk i wszywstko bylo ok a teraz wlasnie chce nagrac tomb raider i podczas veryfikacji na samym koncu mi bledy wyskakuja mam Liteon iHAS x24B i ustawione wedlug poradniga z forum pod lt 3.0 i img burn tez mam ustawione co moze byc nie tak ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    plyta
     
  4. oleja12

    oleja12 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 9, 2012
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    ostrów
    Plyte mam Verbatima tylko na nich nagrywam a 2 juz poszy sie jeb..
     
  5. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    Ustaw imageburna jak trzeba pod swoje verby odpowiedni eeprom itp , oczywiscie wczesniej abgx z ustawieniami pod LT 3.0 i pal no i czy wgrany odpowiedni plik pod verby
     
  6. oleja12

    oleja12 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 9, 2012
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    ostrów
    img burna i agbx mam ustawione wedlugo tego poradnika najlepszy poradnik pod lt 3.0 z tego forum w zakladce tez mam ustawione liteon i eproom media dl a o co chodzi z odpowiednik plikiem pod verby ? i czy jak mialem formata to musze jeszcze raz flashowac moja nagrywarke ?
     
  7. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    nie nie trzeba bo to wgrane jest w nagrywarke a nie w komputer
     
  8. oleja12

    oleja12 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 9, 2012
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    ostrów
    wlasnie zeby sprawdzic nagrywalem inna gre forza motorsports 4 i wszystko ngralo sie gites gra i chuczy to moze z tym tomb raiderem jest cos nie tak pobralem
     
  9. adamk4

    adamk4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    136
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stalowa Wola
    Mozliwe że uszkodzony obraz. Pobierz jakiś nowy.
     
  10. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28109
    Polubienia:
    3214
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Nagraj to z włączonym OPC i prędkością x4
     
  11. The Dark Meadow

    The Dark Meadow Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2012
    Posty:
    29
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Waszawa
    Wystarczy,że nagrasz ten obraz jeszcze raz.Tylko nagraj z włączonym OPC i prędkość x2.4.
     
  12. bywaniewasko

    bywaniewasko Banned

    Dołączył:
    Luty 18, 2013
    Posty:
    68
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    wgraj oryginalny firmware napedu i ustaw ustawienia poczatkowe w imgburn i nagraj tomb raider gwarantuje ze bedzie dzialac to jest gra xdg2!!!!!!!!
     
Wczytywanie...

Poleć forum