1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT 3.0 w xboxie z USA

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Skillson, Sierpień 6, 2015.

  1. Skillson

    Skillson Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2015
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam. Mam okazję kupić xboxa 360 slim w wersji z USA. Ma przeróbkę LT 3.0.
    Czy z przeróbką dalej trzeba posiadać (nagrywać) gry w wersji z USA albo free region czy PAL (europejska wersja) także pójdzie?
    Drugie pytanie czy do tej wersji xboxa z USA wystarczy przejściówka do zasilacza czy trzeba europejską wersje zasilacza?

    Z góry dzięki. Pozdro ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. keyser2

    keyser2 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2013
    Posty:
    185
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Styknie przejściówka.
    Gry RF lub NTSC.
     
    Skillson lubi to.
  4. fifi88

    fifi88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    391
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielawa
    Jak chcesz grac w gry PAL to zrób sobie RGH i nie będziesz miał problemu
     
  5. Skillson

    Skillson Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2015
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Do kupienia mam okazyjnie z gotowym LT 3.0 - więc mówicie że na tej przeróbce gry PAL nie pójdą?

    Trudno jest znaleźć do pobrania grę w wersji RF albo NTSC?
    Czy w wersjach NTSC normalnie można odpalić polski język?
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Zasilacz musi mieć oznaczenie ze pracuje na zasilaniu 230v, jeśli nie ma podłączenie będzie skutkować wielkim bum spalaniem zasilacza /uszkodzenie konsoli oraz wybicie bezpieczników w mieszkaniu

    Wysłane z mojego SM-N7505 przy użyciu Tapatalka
     
    Skillson lubi to.
  7. Damian_89

    Damian_89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2011
    Posty:
    335
    Polubienia:
    419
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Devil Team Hacked
    Na zasilaczu musi być info ze pracuje w zakresie ~ 110V-230V jeżeli zasilacz pracuje tylko na 110V w żadnym wypadku nie nalezy go podłączyć do 230V

    Wysłane z mojego LG-D722
     
    Skillson lubi to.
  8. Skillson

    Skillson Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2015
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    No dobra. Czyli jakby zasilacz był zły i dokupiłbym europejską wersją to by było ok?

    I na pewno nie da się wersji PAL na LT 3.0 odpalić?
     
  9. Damian_89

    Damian_89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2011
    Posty:
    335
    Polubienia:
    419
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Devil Team Hacked
    Tak po wymianie zasilacza będzie ok. Co do gier nie ma szans tak jak pisałem wcześniej tylko RF i NTSC. PAL niestety nie, chyba że przerobisz sobie na RGH wtedy wszystko łyka.

    Wysłane z mojego LG-D722
     
    Skillson lubi to.
  10. Skillson

    Skillson Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2015
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    To jeszcze ostatnia sprawa.
    W wersjach region free normalnie, łatwo jest dostać/pobrać polską wersję językową?
    Bez możliwości grania na wersjach PAL normalnie będzie dostęp do polskich lektorów/napisów/spolszczeń?
    Gry są raczej wydawane we wszystkich tych 3 wersjach, czy może jest dużo przypadków że jest tylko wersja PAL, a nie ma RF, albo nawet NTSC. Ponieważ nie chce się spotkać z taką rzeczą że np. chcę zagrać w GTA (tylko przykład), przechodzę do pobierania a jest dostępna tylko wersja PAL i żadnej innej.
     
  11. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28059
    Polubienia:
    3212
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    NTSC w PL zapomnij...
    A RF to zależy od wydawcy, np. takie LEGO ma RF i wszystkie części są PL.
     
    Skillson lubi to.
  12. Skillson

    Skillson Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2015
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Już miałem kończyć dyskusję, ale wyczytałem tutaj na forum jeszcze kilka postów gdzie ludzie twierdzą: Jeśli jakaś gra jest w wersji NTSC, ale jest też produkowana w polskiej wersji językowej to da się na niej odpalić polski komentarz.

    Prawda to czy nie? Pytanie może być głupie, ale w świecie konsol jestem totalnie zielony, z góry sorry i dzięki ;)

    Gracze posiadający grę w wersji NTSC mogą grać z graczami, którzy grają na PAL?

    Pomoże ktoś?
     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Sierpień 9, 2015
  13. Damian_89

    Damian_89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2011
    Posty:
    335
    Polubienia:
    419
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Devil Team Hacked
    Chodzi ci o grę w sieci?

    Wysłane z mojego LG-D722
     
  14. Skillson

    Skillson Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2015
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Tak. Czy Mając wersję gry NTSC mogę grać z kimś kto ma wersję PAL.
     
  15. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Tak

    Wysłane z mojego SM-N7505 przy użyciu Tapatalka
     
  16. Damian_89

    Damian_89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2011
    Posty:
    335
    Polubienia:
    419
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Devil Team Hacked
    Na lt 3.0 nie wiem natomiast na RGH i XLink Kai niektóre z gier współpracują ze sobą tylko wtedy, kiedy regiony ich wydania się zgadzają. Oznacza to, że mając wersję PAL nie będziesz mógł grać z kimś, kto ma wersję NTSC tej samej gry.

    Wysłane z mojego LG-D722
     
    Skillson lubi to.
Wczytywanie...

Poleć forum