1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT 3.0 XGD 3 problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez michal833, Styczeń 27, 2012.

  1. michal833

    michal833 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2012
    Posty:
    55
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
    Witam , jestem nowy na tym forum . Otóż mój problem polega na tym że nie dawno zakupiłem X-Boxa 360 ,,Slim'' 4gb z flashem LT 3.0. Wszystkie gry XGD 3 typu NBA 2k12, najnowszy Assasin , Saints Row : The Third , Działają . Natomiast Niedawno spodobała mi się gra Gears of War oraz Call of Duty Modern Warfare 3 , spalilem 7 Verbów na nie i nie chce więcej. Dodam ze mam zwyklą nagrywarke a błąd jaki wyskakuje podczas wczytywanie plyty to : 1.Wyczysc plytke miekka szmatka. 2. Ponownie uruchom konsolę. Pobieralem kilka wersji tych gier i zadna nie dziala. Patchowalem abgxem 1.06 nagrywalem Clone Cd Najnowszym i IMG burnem tez najnowszym. Mam Dashboarda 14699 a napęd to chyba Hitachi chociaz nie jestem pewny.

    Licze na pomoc :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Jak masz slima to nie możesz mieć Hitachi bo jest on nieprzerabialny :) Myśle że ta nagrywarka Ci wysiada (podobne były objawy u mnie, niewypalona płyta, albo wypalona ale xbox nie czytał), kup Ihas najlepiej będziesz miał kopie w 100% i gry będą chodzić.
     
  4. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  5. michal833

    michal833 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2012
    Posty:
    55
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
    Mój napęd to jednak Philips model DG-16D4S , przepraszam za pomyłkę.
    Co do nagrywania własnię sie nagrywa , wyczyscilem juz pamiec cache wiec tylko czekac na info z bieganiem ;D
     
  6. michal833

    michal833 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2012
    Posty:
    55
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
    Nagrałem tym sposobem i dalej nie działa . Woła o szmatke.
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Na pewno masz LT 3.0, nie 2.0?
     
  8. michal833

    michal833 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2012
    Posty:
    55
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
    Sprzedawca napisał że mam LT 3.0 chyba ze mnie oszukal . Konsola jest z 20 marca 2011.
     
  9. michal833

    michal833 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2012
    Posty:
    55
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
    Została mi jeszcze 1 plytka . Nie wiem czy wypakowac gierke i wypalic ja bez abgxa , czysta. Którą nagrać : COD.MW3.PL.RERIP.POLISH.VODKA , Gears_of_War_3_READNFO_XGD3_0800_USA_RF-XBOX360-RRoD , Call.Of.Duty.Modern.Warfare.3.XGD3.0800.REGION.FREE-P2P . Która wersja powinna iść tym sposobem . Moze przyczyna jest to ze dopoki nie dostalem abgxa 1.06 w swoje lapska nie patchowalem xgd 3 i dlatego dzialają ?
     
  10. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Kiedy przerabiałeś?
     
  11. michal833

    michal833 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2012
    Posty:
    55
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
    Konsolka byla zamawiana i w gratisie byl LT 3.0 , Data nadania paczki 21-12-2011
     
  12. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    W takim razie masz LT 2.0, jeśli napęd nie był wymieniany na inny, bo LT 3.0 do Slm'ów wyszedł 15 stycznia.
     
  13. michal833

    michal833 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2012
    Posty:
    55
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
    Czyli nagrać gierke bez abgxa ? Moja nagrywarla to LG a dash to 14699 . Da sie sprawdzic FW Napędu jakos ? A moze mam LT 3.0 ( tylko ja cos zle robie ?) Czy mialby jakis w tym sens oklamywac mnie ? Xboxa dostałem gdzies 23-24 grudnia 2011
     
  14. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    LT 3.0 do Slm'ów wyszedł 15 stycznia. Jeśli nie miałeś napędu zmienionego na inny to masz LT 2.0. Gry na LT 2.0 nagrywa się bez sprawdzania abgx'em.
     
  15. michal833

    michal833 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2012
    Posty:
    55
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
    [​IMG]
    [​IMG]
    Oto moj napęd , po plombie widac ze byla ingerencja ( flash )
     
  16. psilon

    psilon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2011
    Posty:
    240
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
  17. michal833

    michal833 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2012
    Posty:
    55
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
    ehhh IMG Burn wywalil błąd przy 17% , nie mam płytek , mogłem nagrac clone cd ( przynajmniej bym miał mw3 ) :(
     
Wczytywanie...

Poleć forum