1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Lt 3.0

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez mikusek9, Grudzień 29, 2012.

  1. mikusek9

    mikusek9 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Świątniki Górne, Poland
    Witam jest mozliwosc przerobki lt 3.0 na slimie z Grudnia 2011 roku ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
  4. mikusek9

    mikusek9 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Świątniki Górne, Poland
    nie wiem jak to odczytac :D
     
  5. kamil126

    kamil126 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    81
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Radomyśl Wielki
    musisz sie dowiedziec jaki masz model napedu
     
  6. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    twój napęd: Lite-On DG-16D5S
    LTU v1.0 w testach .. :)
     
    1 osoba to lubi.
  7. mikusek9

    mikusek9 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Świątniki Górne, Poland
    aha po napedzie juz wiem dzieki :)
     
  8. AHC

    AHC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    357
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polkowice
    Twój napęd będzie oznaczony jako któryś z poniższych:
    Lite-On 1175,1532 DG-16D5S
    Hitachi 0500,0502 DLN10N

    Polecam RGH, bo przeróbka napędu nie będzie należała do najtańszych.

    Pozdro !
     
  9. mikusek9

    mikusek9 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Świątniki Górne, Poland
    posiadam arcada z napedem z flashem LT 2.0 dało by przełozyc do slima ?
     

Poleć forum