1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Lt 3.0

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez volwerin2010, Czerwiec 30, 2014.

  1. volwerin2010

    volwerin2010 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2012
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam przerobionego xbox 360 na Lt 3.0. Dash-2.0.16537.0 I ciekawi mnie to dlaczego gry które wypalałem pod LT 2.0 działają mi na obecnej przeróbce.Te wypalane pod LT 3.0 też chodzą bez problemu.Gdy miałem LT 2.0 Na innej konsoli,to za diabła nie mogłem odpalić gier nagrywanych z poradnika tego forum.A na nowym xboxie chodzą bez problemu.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
  4. volwerin2010

    volwerin2010 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2012
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To jest biała konsola z 2008 roku
     
  5. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Duzo to nie daje ze konsola jest biala i z 2008r...

    Wlacz konsole, otworz naped i zrob zdjecie tacki napedu. Mozesz tez sciagnac przedni panel i gdzies tam powinien wystawac kawalek kabelka od napedu ??

    Wiem ze cos takiego jest bo widzialem w google na grafice.
     
  6. volwerin2010

    volwerin2010 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2012
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ale co ma napęd wspólnego za przeróbką?Zastanawia mnie to że gry nagrane pod lt 3.0 i gry pod lt 2.0 Można w nie grać na tej samej konsoli.a rgh nie mam.
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Zapewne3 gry lt 2.0 nie sa xgd3 dlatego chodzą.
     

Poleć forum