1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Lt 3.0

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez MatiSadek, Styczeń 10, 2012.

  1. MatiSadek

    MatiSadek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Patrzałem we wielu postach, na wielu forach i zdania są podzielone.
    Nie wiem kto ma racje, więc zakładam posta i chciałbym otrzymać odpowiedź w 100% pewną, jeśli ktoś nie jest pewien, proszę nie udzielać żadnej odp.

    A chodzi mi mianowicie czy do nagrywania gier będzie potrzebna jakaś specjalna nagrywarka?

    posiadam jedno z tych nie wiem która nazwa jest poprawna bo obie mi się wyświetlają w menagerze urządzeń, wiem tyle, że jest marki LG.
    Stacje dysków:
    -ST3100528AS ATA device
    lub to
    Stacje dysków CD-ROM/DVD:
    hl-dt-st DVDRAM GH22N550 ATA DEVICE
    ZIN Z0HAZKT SCSI CD ROM DEVICE

    Czy na takiej nagrywarce będę w stanie nagrać sobie gry na lt 3.0?

    Jestem zielony w temacie konsol, więc proszę być cierpliwym w stosunku do mojej niewiedzy :)
    Pozdrawiam, Mateusz!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Thane

    Thane Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    366
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Każdą nagrywarką nagrasz grę pod LT 3.0 tylko jej nie zainstalujesz na dysk. Aby to zrobić potrzebna jest nagrywarka firmy LiteOn ihas 124-19 B (lub wyżej). Z tym nagrywaniem innymi nagrywarkami w zasadzie jest różnie zależy od szczęścia itd ale to raczej nie liczne przypadki. Jest jeden sprawdzony sposób czyli "ihas" :)
     
  4. MatiSadek

    MatiSadek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kumpel mi napisał( bardziej ogarnięty ode mnie) , że gry nagrywają się w 97% ale i tak dzialaja. Co Wy na to? :O


    ( on ma lt 2.0 i ma arcade konsole) nie wiem czy to ma wplyw
     
  5. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    działają ale nie są bezpieczne na xboxlive
     
  6. MatiSadek

    MatiSadek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie zamierzam grać online
     
  7. devil12

    devil12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2007
    Posty:
    183
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Gry nagrywane na zwykłej nagrywarce pod LT+3.0 i pod nowym dashem chodzą ale tylko z płyty - nie można ich zainstalować na dysku. Jeżeli masz jakiś starszy Dash i LT+2.0 to gierki chodzą i z płyty i z dysku.
     
  8. Thane

    Thane Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    366
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Pod LT 2.0 to z HDD możesz ciskać ale pod LT 3.0 to już ihas jak nie mamy zamiaru słuchać konsoli gdy warczy jak 20-letni traktor podczas grania...
     
  9. MatiSadek

    MatiSadek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    aha, dobra to jeszcze ostatnie pytanko mam
    co daje 3.0 więcej od 2.0?
     
  10. fafusnyy

    fafusnyy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    więcej problemów z nagrywaniem i w sumie tyle.

    Żadna obecnie gra nie wymaga LT 2.0 więc nie jest konieczne przerabianie do 3.0, sam jutro idę sobie za 5 dych przerobić na 2.0 :)
     
  11. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Daje ogromne możliwości a konkretniej-live. Poza tym to kwestia czasu kiedy potrzebne będzie lt 3.0 do odpalania gier.

    Pomogłem? Kliknij "Przydatne" ;-)
    Sent from my HTC Desire using Tapatalk.
     
  12. Thane

    Thane Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    366
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jeśli ktoś ma zaktualizowane tablice dae.bin i nowego dasha to musi mieć LT 3.0. Jak ktoś tego nie ma to nie widzę sensu wgrywania LT 3.0 na chwilę obecną (póki nie wyjdą gry, które będą go wymagały)
     
  13. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Ja jednak jestem za wgrywaniem lt3.0, chyba że ktoś może wgrać ixtreme w każdej chwili:p najnowszy dash też aktualizuje tablice, a.jestem na 100% pewny że gry które wyjdą w tym roku będą go wymagały:p no chyba że ktoś ma za dużo kasy to śmiało możecie płacić 50 zł za coś, co będzie niedługo nieprzydatne:p przepuszczenie obrazu abgx'em nie jest az tak trudne... ustawienie imgburn z reszta też

    Pomogłem? Kliknij "Przydatne" ;-)
    Sent from my HTC Desire using Tapatalk.
     
  14. nolimit123

    nolimit123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a moglbys napisac cos wiecej o tych mozliwosciach bo mam xboxa od wczoraj wlasnie z lt 3.0 i juz sie zalamalem bo wszedzie czytam ze sie dalem wyru**ac ze moglem kupic z 2.0;pp
     
  15. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Warn
     

Poleć forum