1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Lt 3.0

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez r0bert, Styczeń 15, 2012.

  1. r0bert

    r0bert Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, na lt 3.0 powinno chodzić Dead Island bez żadnego przerabiania? Bo mi coś nie chodzi. Z tego co sprawdzałem to działa Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City, Gears of War 2. Natomiast FIFA 10 np nie działa, COD MW2 również. To normalne czy coś się źle wgrało ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mjq

    mjq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    A przed nagraniem iso były sprawdzane w ABGX?
     
  4. r0bert

    r0bert Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie były ale wszystkie prócz Dead Island działały bo poprzednio miałem LT 1.91
     
  5. vMjuzik

    vMjuzik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2012
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    zeby na LT 3.0 działało konieczne jest sprawdzenie obrazu abgx'em 1.0.6 - koniecznie ta wersja ;) gdy bedzie napisane ; topology data currently verified ( cos takiego :D ) tzn, ze mozna nagrywac ; )
     
  6. r0bert

    r0bert Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No tak ale nie wszystkie gry trzeba przepuszczać od nowa. Te starsze powinny śmigać chyba...

    czyli fife 10 oraz mw 2 musze nagrać od nowa tak?
     
  7. vMjuzik

    vMjuzik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2012
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wszystkie gry, ktore maja ap 25 trzeba przepuscic . szczegolnie gdy maja XGD3 ; )
     

Poleć forum