1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Lt 3.0

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kurak199, Styczeń 15, 2012.

  1. kurak199

    kurak199 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam pytanie, jutro mogę przerobić konsolę z lt 2.0 na lt 3.0
    ale mam kilka:
    1.pytań słyszałem że trzeba patchować gry czyli te gry co mam typu crysis 2 itp nie będą działać ?
    2.czy będę mógł nagrywać wszystkimi nagrywarkami gry czy tylko iHAS?
    3.daje możliwość gry live ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    1. Pat****esz tylko gry xgd 3 i ap 2.5
    2. Każdą nagrasz. W 100 procentach jedynie IHAS
    3. NA każdej zagrasz online. Druga opcja bardziej bezpieczna.
     
  4. mlodzik13

    mlodzik13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Trójmiasto
    odp 1. TAK bd musiał nagrać od nowa spatchowane nowym abgx
    odp 2. nagrywarka IHAS nagrywa kopie 1:1 czyli jest mniejsze ryzyko BANA
    odp 3. oczywiście ale jak szybko ban cie złapie to jest twoja sprawa
     
  5. kurak199

    kurak199 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. mlodzik13

    mlodzik13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Trójmiasto
    ap 2.5 ma każda gra od MW2 chyba
    a gry z xgd 3 zaczęły wychodzić od września 2010
     
  7. kurak199

    kurak199 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a patchować programem abgx360 ?
     
  8. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
  9. rafios

    rafios Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    do pytania nr 2. trzeba dodać, że jeśli nagrasz inna niż iHAS, to wtedy możesz grać tylko z płyty, bo po zainstalowaniu na hdd będzie Ci wywalać błąd autoryzacji płyty.
     
  10. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    jeżeli nie będziesz grał live to nie opłaca się na razie przerabiać :p Chyba, że u jakiegoś kumpla za free :D
    Bo są problemy z nagrywaniem i musisz gry patchować itp, a dla LT2.0 gry XGD3 wypala się po prostu czysty obraz.
    Chyba, że podłączyłeś już konsole do neta lub masz najnowszy dash 14699. W takiej sytuacji musisz przerobić na LT3.0 jeśli chcesz grać w gry XGD3
     
  11. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Opłaca się flashować do LT 3.0 Gry z LT 2.0 trzeba by było jeszcze raz wypalać na Lt 3.0 które w koncu bedzie niezbedne.
     
  12. Littbarski

    Littbarski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    85
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    UK
    Posiadanie najnowszego dasha, ale bez cichej aktualizacji nie pozbawia możliwości grania w tytuły z XGD3 na LT +2.0. Jedyny minus: nie da się ich instalować na dysku, trzeba grac z napędu.
     
  13. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Zgadzam się ale n ie zrozumiałeś mojej wypowiedzi. Przeskakując z LT 2.0 na LT 3.0 płyty z xgd 3 do kosza idą. Trzeba je wypalić na nowo z dograną topologią :D
     
  14. Littbarski

    Littbarski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    85
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    UK
  15. kurak199

    kurak199 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli jak zaktualizuję do lt 3.0 to nie będę mógł nagrywać gier na dysk, i tylko z płytki grać ?
    Jest taka możliwość że to się zmieni ?
     
  16. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Da się.

    Tak, jak kupisz sobie nagrywarkę Liteon iHAS124-B wgrasz do niej Firmware "Burner MAX" i będziesz wypalał na gry na Verbatimach, to będzie możliwość zainstalowania gry na dysk :)
     
  17. maly0406

    maly0406 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Nie wiem jak to możliwe, ale ja nagrywam XGD 3 zwykłą nagrywarką SAMSUNG, i wywala mi wszystkie błędy jak to w nagrywaniu XGD 3, i po włożeniu do konsoli moge normalnie gre nagrać na dysku, i śmiga z HDD.
     
  18. kurak199

    kurak199 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jeszcze jedno pytanie, nie będę mógł zrzucać gier na dysk z zabezpieczeniem xgd3 i ap 2.5 czy wszystkich gier ?
     
  19. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Na LT+3.0 nie będziesz mógł instalować gier XGD3/AP25 na dysk jeśli nie wypalisz Ihasem, stare będą działać normalnie.
     
  20. Thane

    Thane Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    366
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Bo zapewne masz LT 2.0, na którym jest to normalne.
     
  21. maly0406

    maly0406 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Mam LT 3.0 :)
     

Poleć forum