1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Lt 3.0

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez pekin890, Luty 4, 2012.

  1. pekin890

    pekin890 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jak wgrać softa LT3.0
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Tak samo jak każdego innego tylko przy wyborze softu wybierasz lt 3.0 a nie lt2. Ile założyłeś tematów w ciągu tych kilku dni? Lepiej byś poszukał.


    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  4. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
  5. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    Temat najlepiej walnąć do kosza.
    Jak nie umiesz używać szukajki to nie bierz się za flashowanie.
     
  6. pekin890

    pekin890 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tylko jak to trzeba zrobić od podstaw?
     
  7. pekin890

    pekin890 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A jeśli mam konsole na gwarancji i oddam konsole do przeróbki a już była wcześniej przerabiana to będę musiał zapłacić?
     
  8. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    Tak, za nową przeróbkę się płaci.
     
  9. pekin890

    pekin890 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nawet jeśli kupiłem ją już przerobioną?
     
  10. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Czym to się różni? Przerabiasz sam albo płacisz za każdym razem.
     
  11. pekin890

    pekin890 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A czy przerabianie samemu jest trudne? i na czym to polega?
     
  12. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    Po pierwsze musisz umieć rozbierać i rozkręcać konsole.
    Wyciągasz napęd z konsoli i podłączasz do kompa.
    Tam specjalnym programem zmieniasz oprogramowanie napędu.
    To tak w największym skrócie. Poradniki (ze zdjęciami) są na forum.
     
  13. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  14. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Daj sobie spokój. Nie poradzisz sobie, tak jak nie poradziłeś sobie z podłączeniem do xbl i wieloma innymi rzeczami, z używaniem szukajki włącznie

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  15. pekin890

    pekin890 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jeszcze jedno jeśli będę miał już to wszystko to te gry co mam będą działały bez problemu?
     
  16. ojciecmoderator

    ojciecmoderator Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Kolego przestań już pisać a zacznij czytać.


    Wysłane z iPhone przez program Tapatalk
     
  17. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jakie gry? Jakie masz LT? Prawdopodobnie tylko gry z ap 2.5 trzeba będzie nagrać od nowa.
     
  18. pekin890

    pekin890 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Bo ja kupuje kopie zapasowe gier więc pewnie będą działać?
     
  19. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Boże... Widzisz i nie grzmisz...
    Jak będą dobrze nagrane pod lt3 to będą działać.

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  20. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jeśli to nie gry XGD3, bo nie wiemy czy nie ma LT 2.0.
     
  21. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Napisał że chodzi mu o to czy gry będą działały jak wgra lt3

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     

Poleć forum