1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Lt 3.0

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez lukash, Lipiec 11, 2012.

  1. lukash

    lukash Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Krótko zwięźle i na temat kilka pytań:
    1.Czy najnowsza przeróbka LT3.0 zagwarantuje mi możliwość grania we wszystkie gry jakie do tej pory wyszły na X-a?
    2.Czy potrzebne jest patchowanie gier przed ich wypaleniem i czy do uruchomieniem gier będę potrzebował jakiejś dodatkowej płyty?
    3.Czy warto obecnie przerabiać konsolę, chodzi o to czy szykuję się w najbliższym czasie jakaś nowsza wersja przeróbki X-a
    Dawno nie wyciągałem mojego klocka z szafy dlatego takie pytania
    Za każdą odpowiedź z góry dziękuję
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bankajos

    bankajos Banned

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2012
    Posty:
    205
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zielona Góra
    1.Tak
    2.Nie, wypalisz xgd 3 i nawet jak zabraknie tych 180mb to gra bd chodzic.(Ukonczylem gaidena 3 i nie bylo zadnych errorow)
    3.Tak warto na lt 3.0
     
  4. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    up. nie gadaj jak sie nie znasz... trzeba patchowac gry xgd3 przez dogranie topologii do obrazu, mozna to zrobic przepuszczajac obraz przez abgx, i nie we wszystkie gry da sie zagrac bez nagrania ich konca liteonem ihas

    po drugie wszystko jest na forum...
     

Poleć forum