1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Lt+3-dash-codeki

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez piotr 1310, Marzec 8, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. piotr 1310

    piotr 1310 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2011
    Posty:
    253
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Lutocin Mazowieckie
    Witam zamierzam wgrać lt+3 do swojego slima i wgrać kodeki do fimów.Obecnie mam wgrane lt+2.0 dash 13604.0 i chcę to zrobić w ten sposób:
    Po kolei :
    1.sczytać klucz napędu
    2.wgrać oryginalne firmwere
    3.podłączyć konsolę do neta,zaktualizować dasha,ściągnąć codeki
    4.flash lt+3.0
    Jeżeli się mylę to proszę mnie poprawić.
    Prosze w wyrozumiałość ponieważ jest to mój pierwszy flash.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Dobrze myślisz, ale najbezpieczniejszą metodą jest aktualizowanie z pendrive. Ale teraz chyba nie ma żadnych "cichych aktualek" czy coś podobnego.
     
  4. piotr 1310

    piotr 1310 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2011
    Posty:
    253
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Lutocin Mazowieckie
    A skąd tą dokładnie pobrać najnowszego dasha
     
  5. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  6. piotr 1310

    piotr 1310 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2011
    Posty:
    253
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Lutocin Mazowieckie
    Dzieki i jeszcze jedno jak wgram oryginał i bede chciał pobrać codeki to jest ryzyko bana?
     
  7. michal9125

    michal9125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    209
    Polubienia:
    162
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Edinburgh (uk) Chełm (PL)
    jak będziesz miał oryginalne fw to nie
     
  8. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Jak już kiedyś podłączałeś do LIVE i wtedy był przerobiony xbox to tak.
    Poza tym już było sporo tematów o kodekach, przeróbkach, banach itp. Jabyś poszukał dobrze to byś znalazł odpowiedzi na swoje pytania. Zamykam
     
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum