1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Lt, a Dual nand

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Vaiper, Październik 15, 2014.

  1. Vaiper

    Vaiper Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2014
    Posty:
    345
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Hej

    Czy dało by się zrobić dual nanda, gdy mam już lt 3.0. Mam konsole arcade jasper. Jakie by były koszty? Tzn. W sumie mam na myśli, ile ten chip cały kosztuje itp, bo możliwe że mój znajomy mógł by mi to za czteropak zrobić, tylko nie wiem czy umie. Tylko potrzebne mi jest wiedzieć, czy się da, i ile ten chip kosztuje, + ew. jeszcze jakieś gadżety do tego (oprócz dysku rzecz jasna ;) )
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Chip rgh koło 30zl +chip trident kolo 150-160zl+programator do nand lpt lub usb. Usb kolo 60zl. Na jasper aracde duala nie zrobisz
     
  4. petroz

    petroz Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    1041
    Polubienia:
    306
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Żarnobyl
    zrobi, ale trzeba się bardziej namęczyć... sam posiadam jasperka arcade 256mb z dualem (i to bez spoofowania nandu do 16mb :p).
     
  5. Vaiper

    Vaiper Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2014
    Posty:
    345
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    O w mordę, sporo to wyjdzie. To już chyba by było lepiej np. Wymienić konsolę z dopłatą. Ok dzięki.
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Wiem o tym
     
  7. petroz

    petroz Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    1041
    Polubienia:
    306
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Żarnobyl
    mój post miał charakter informacyjny dla twórcy tematu, nie dla Ciebie, bo "poznałem" już, że temat jest Ci "znany" :)

    bardziej dla mnie zastanawiające jest to, że będąc "wiedzącym", piszesz mu, że nie zrobi... :p

    OT : sorry za "odwołania" do PT, ale nie mogłem się powstrzymać... ciekawe czy ktoś to wyłapie :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum