1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT+ a napęd

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bil, Grudzień 1, 2010.

  1. bil

    bil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2008
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Knurów
    witam
    gadałem z gościem ze serwisu i powiedzial mi ze w napędach benq jeżeli nawet nie posiada się klucza napędu to się da przerobić bez ciecia ścieżek czy to prawda czy nie
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    tak benq bez cięcia...
     
  4. bil

    bil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2008
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Knurów
    no to mi odrazu mi lepiej a jest gdzieś jakiś o tym jakiś temat bo nie umiem znaleźć
     
  5. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1023
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Na benQ i Samsungu mozna odzyskac klucz bez cięcia ścieżek,tnie się tylko w LiteOnach z wgranymi LT.
     
  6. Skubaniec

    Skubaniec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    139
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16

    a nie przypadkiem za kazdym razem jak chce sie wyciagnac klucz ? z tego co wiem do lt+ wyszedl niedawno patch dzieki ktoremu bedzie mozna wyciagnac klucz bez grzebania

    edit chodzi mi o lite on
     
Wczytywanie...

Poleć forum