1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT+ a napęd

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bil, Grudzień 1, 2010.

  1. bil

    bil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2008
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Knurów
    witam
    gadałem z gościem ze serwisu i powiedzial mi ze w napędach benq jeżeli nawet nie posiada się klucza napędu to się da przerobić bez ciecia ścieżek czy to prawda czy nie
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    tak benq bez cięcia...
     
  4. bil

    bil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2008
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Knurów
    no to mi odrazu mi lepiej a jest gdzieś jakiś o tym jakiś temat bo nie umiem znaleźć
     
  5. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Na benQ i Samsungu mozna odzyskac klucz bez cięcia ścieżek,tnie się tylko w LiteOnach z wgranymi LT.
     
  6. Skubaniec

    Skubaniec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    139
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16

    a nie przypadkiem za kazdym razem jak chce sie wyciagnac klucz ? z tego co wiem do lt+ wyszedl niedawno patch dzieki ktoremu bedzie mozna wyciagnac klucz bez grzebania

    edit chodzi mi o lite on
     
Wczytywanie...

Poleć forum