1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT a Title Update?

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez Melvin.FoX, Styczeń 17, 2013.

  1. Melvin.FoX

    Melvin.FoX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    87
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Witam!

    Mam pytanko, otóż mam problem z Title Update'ami, jak i samymi update'ami konsoli. Zawsze kiedy próbuję zassać jakiś update wywala mi błąd 3F4A-0000-D080-0200-8007-0570. Nie jestem pewien co może być powodem bo wcześniej jakoś rzadko korzystałem z Live'a a TU zawsze wrzucałem sobie Horizon'em. Teraz jednak coś tam sobie postanowiłem zassać z Marketu no i myk :/ Zastanawiam się, czy nie jest to wina sflashowanego napędu. Teoretycznie konsola nie powinna być oflagowana, bo nie podpinałem się pod XBL mając chociażby jakikolwiek cień wątpliwości co do płyty znajdującej się w napędzie, nie mam też problemów podczas testowania połączenia - od razu wywala, że chcę update konsoli no ale przy próbie pobrania wywala wspomniany błąd. Możecie coś poradzić/doradzić? :/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Masz spoof napędu? Jakie LT? Spróbuj wyczyścić cache i wtedy update konsoli..

    @EDIT
     
  4. Melvin.FoX

    Melvin.FoX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    87
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Nie sądze, żeby mi ktoś napędy podmienił, ale nie mogę wykluczyć bo nie wiem co się działo z konsolą podczas przerabianie.
     
  5. rev_krk

    rev_krk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2008
    Posty:
    34
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Podaj jaki masz napęd i jaki dash. Generalnie napęd powinien mieć stockowe oprogramowanie za każdym razem.
     
Wczytywanie...

Poleć forum