1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT+ a XBL

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Jankess, Grudzień 6, 2010.

  1. Jankess

    Jankess Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    122
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
    Witam!
    Posiadam konsolę Xbox z przeróbką LT+ nigdy nie podłączana do neta, czy jeśli podłącze ją to będę mógł spokojnie ściągnąć kodeki divix oraz zagrać w gry na xbl (na kopiach)??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ATi

    ATi Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Milanów
    Tak, jak narazie można bezpiecznie korzystać z XBL i jego uciech na LT+
     
  4. Jankess

    Jankess Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    122
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
    A czy gry które były nagrywane pod ixtreme 1.6 (niektóre patch do wave 3) będą na nim chodzić??
     
  5. ATi

    ATi Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Milanów
    Tak, LT+ obsługuje wszystkie gry(starsze i obecne z AP2.5) również te ze zmienionym wave
     
  6. Jankess

    Jankess Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    122
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
    A co będzie mi potrzebne do zarejestrowania się na XBL, i co dzieje się z konsolą po zbanowaniu?? (blokuje się dysk itp??)
     
  7. Kipomek

    Kipomek Banned

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    O tam OOOO ->
    jak cie zbanuja, to nie mozesz grac przez neta.. single player jak najbardziej dziala ;]
     
  8. Jankess

    Jankess Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    122
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
    A co będzie potrzebne do rejestracji na XBL i czy rejestrować się na innego?? można później dokonać migracji??
     
  9. ATi

    ATi Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Milanów
    Podczas rejestracji na XBL będziesz miał wszystko wyjaśnione, żadnych skomplikowanych pierdół
    Po banie blokuje ci możliwość korzystania z dysku tj. instalacji gier, zapisywania stanu gry etc. kiedyś mówiono że kasuje również posiadanie save'y ale nie wiem czy to prawda

    edit: tak można migrować ale jedynie jak sie ma "pełnoletnie konto"
     
  10. Jankess

    Jankess Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    122
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
    A jeśli korzystam z dysku wyjętego ze zbanowanej konsoli to jest możliwość że zostanie zablokowany ponownie??
     
  11. ATi

    ATi Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Milanów
    Tak jeśli podpięty jest to twojej konsoli i dostaniesz bana to tak jak wyżej
     
  12. scofield997

    scofield997 V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdzieś w Mazowieckim
    Dysków już nie banują...Dash 9199 usuwał blokady..Poza tym nie usuwało save'y tylko uszkadzało je.

    Pozdr.
     
  13. Jankess

    Jankess Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    122
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
    A jak wygląda sprawa z kodekami, jeśli ściągnę je raz to potem po aktualizacji dasha one nadal działają??
     
  14. scofield997

    scofield997 V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdzieś w Mazowieckim
    Tak..Pobierasz je raz i już masz na długi czas (prawdopodobnie na zawsze :p )
     
  15. wojtekj

    wojtekj Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a słuchajcie jak odepnie się dysk i podepnie dopiero po BANie?
     
  16. Facepalm

    Facepalm Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Nie banuje już konsol.Jeżeli dostaniesz bana zablokuje ci tylko dostęp do XBOX LIVE.Dysków już nie blokują
     
  17. Rooob3

    Rooob3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2010
    Posty:
    170
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Opole
    skąd to wiesz ?
     
  18. Ukesu

    Ukesu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    Widziałem podobną sytuację na żywo. Niestety ban :/
     

Poleć forum