1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT+ AP2.5 ISO Patches

Temat na forum 'ISO Tools' rozpoczęty przez Spartacus, Listopad 23, 2010.

  1. Spartacus

    Spartacus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2008
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    LT+ AP2.5 ISO Patches

    You need to patch your ISO with this AP25 data in order for the game to work with LT+ and be XBL safe.

    Updated Instructions:
    1. Patch PPF First
    2. Then run through latest ABGX (make sure you untick check/fix padding and have AutoFix set to level 3)

    Tools Required: PPF-O-Matic v3

    1. Need For Speed Hot Pursuit – NTSC – COMPLEX
    2. Need For Speed Hot Pursuit – PAL – LoCAL
    3. Assassin’s Creed Brotherhood – RF – GLOBAL
    4. Fable III – RF – MARVEL

    //THIS WILL SAVE YOU RE-DOWNLOADING THE WHOLE GAME AGAIN


    Źródło: Team Xecuter


    1. PROGRAM: PPF-O-Matic v3: Pobierz

    2. Jeżeli masz któryś z poniższych obrazów gier to ściągasz odpowiedni jemu plik:

    • Need For Speed Hot Pursuit – NTSC – COMPLEX: Pobierz
    • Need For Speed Hot Pursuit – PAL – LoCAL: Pobierz
    • Assassin’s Creed Brotherhood – RF – GLOBAL: Pobierz
    • Fable III – RF – MARVEL: Pobierz

    Ewentualnie jeżeli ktoś chce pobrać za jednym razem wszystko to tutaj paczka: Pobierz

    Moderatora proszę o ewentualne przeniesienie w odpowiednie miejsce.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. npkolo

    npkolo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 23, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli jak mam zwykła przeróbkę LT 1.1 to ten patch jest bezuzyteczny
     
  4. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Przecież pisze LT + i o XBL chodzi ja pi... e nauczcie sie czytać ludzie
     
  5. npkolo

    npkolo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 23, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    chodzi mi tylko o to czy będę mógł zagrać offline w need for speeda na swojej przeróbce LT 1.1 bo niestety wgrałem nowy dashboard
     
  6. Spartacus

    Spartacus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2008
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tylko pod LT+ i tylko do wspomnianych przeze mnie wyżej obrazów, które nie są kompatybilne z LT+. Na LT 1.1 nic nie zdziałasz.
     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Chodzi o LT + na LT 1.1 nie zagrasz niestety
     
  8. npkolo

    npkolo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 23, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no to lipa mam jeszcze nadzieje na jakiś patch ale to chyba mało realne dzięki
     
  9. Trootyl

    Trootyl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A na LT 1.6.1 No Stealth pójdzie?:p Sprawdzał ktoś?;]
     
  10. Spartacus

    Spartacus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2008
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    AKTUALIZACJA

    Updated Instructions:
    1. Patch PPF First
    2. Then run through latest ABGX (make sure you untick check/fix padding and have AutoFix set to level 3)
    from: team Xecuter
     
  11. robalx245

    robalx245 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ruda Slaska, Poland
    a co mam rozumieć przez to stwierdzenie "musicie najnowszym ABGX'em przemaglować obraz" ??
     
  12. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    najnowszym znaczy najnowszym :)
     
  13. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    jaki jest najnowszy ten abgx ?
     
  14. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    taki jak na stronie abgx360.net
     
  15. dzwonkom

    dzwonkom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2008
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czy jeżeli będę chciał zagrać w te tytuły (gdy oczywiście będę już miał LT+) offline, te patche również będą konieczne, czy też potrzebne są tylko przy XBL ?
    Będę wdzięczny za info.
     
  16. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    bez patchy gra nie odplali
     
  17. dzwonkom

    dzwonkom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2008
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a wiadomo, czy takie patche będą konieczne (przy LT+) do każdego nowego tytułu (aby je w ogóle uruchomić) ? Czy to na razie WIELKA niewiadoma ?
     
  18. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    beda wymgane lub beda juz w obrazie od razu
     
  19. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    a wiec tak gry z ap2.5 potrzebują lt+ i tego ptcha jest to ap2.5ss
    tak jak to bylo z ssv2 tylko że teraz musi być ten patch
    nie zadawajcie głupich pytań czy na 1.6 pojdzie chyba logiczne jest to że lt jest najnowsze(było) a jak na nim nie smiga to na starszym tym bardziej;))
     
  20. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28170
    Polubienia:
    3226
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Panowie pat**uje nfs (obraz jest ss1) według instrukcji ale po patchowaniu pokazuje mi ss 2 trusted.
    Co robię źle???
     
  21. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    nic wszytsko robisz dobrze
    ten patach to takie ssv2 + ap2.5
     
Wczytywanie...

Poleć forum