1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT+, AP25, Patch, itp...

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Mlynarz95, Luty 21, 2011.

  1. Mlynarz95

    Mlynarz95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    Witam, jestem świeżym członkiem forum jak i posiadaczem xbox'a (Jestem kompletnie nie obeznany w xbox'ie, no może nie tak do końca, ale nie czaje tych AP25 i patch'y itp...) Otóż chodzi mi o to, czy jak pobieram jakąś grę(nie podaje źródła bo nie wiem czy mogę :p) i posiadam najnowszą wersję LT+, to czy muszę patch'ować każda grę ? Nawet te starsze? Nie mówię o AC czy Fable bądź NFS, chodzi mi np. o CoD Black Ops, SW TFU II, czy któryś z Assassin'ow z "pierwszej tury":). Bardzo proszę o odpowiedź, bo zależy mi na tym, a już straciłem parę płyt na nagrywanie gier, które trzeba było patch'ować...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Quato

    Quato Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2011
    Posty:
    147
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    przy najnowszym LT+ nie musisz
     
  4. T0Mmy

    T0Mmy Banned

    Dołączył:
    Październik 15, 2010
    Posty:
    605
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Ściągnij z patchem lub przejedź abgx
     
  5. Mlynarz95

    Mlynarz95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    Aha, czyli prócz tych 3 gier co wymieniłem (AC, Fable i NFS) nie muszę nic ruszać przy pobranych obrazach? Tylko wypalić przy prędkości 2.4x Imgburnem i cieszyć się grą, tak?:D
     
  6. Quato

    Quato Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2011
    Posty:
    147
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ja mam najnowszego LT+ ściągam gry nie pachtuje i wszystko działa, oczywiście abgxem mozna przeleciec zeby zobaczyc czy bledow nie masz
     
  7. Mlynarz95

    Mlynarz95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    No ok, jeżeli pobiorę grę i nie wiem czy ma już patch, to po czym mogę się zorientować, że gra będzie działać? Niestety, abgx też nie "ogarniam"
     
  8. T0Mmy

    T0Mmy Banned

    Dołączył:
    Październik 15, 2010
    Posty:
    605
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Najczęściej pisze że jest z patchem albo lt+ te bez ap2.5 nie musisz
     
  9. Mlynarz95

    Mlynarz95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    Podsumowując: Jeżeli abgx nic nie "wspomina" o AP25 to bez problemu, żadnego patch'owania nagrywam grę na płytę , tak?

    Wybaczcie mi moją niewiedzę, ale chce się "udoskonalić" w tym fachu :)
     
  10. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Ja ci powiem kolego jak ja to robie na LT+.
    Poczytalem troszke forum i wiem ze sa trzy gry ktore potrzebuja patcha,te trzy gry wymieniles,oczywiscie ja ich nie robie patcherem tylko poprostu ABGX,znalazlem ustawienia tutaj na forum(jakbys nie mogl znalesc,to podrzuce ci SS swoich),i te trzy gry nagralem wlasnie tym sposobem,pozostale starsze typu EA SPORTS MMA itp nagrywalem bez zadnego ABGX i wszystko chodzi.
     
  11. bogdan6120

    bogdan6120 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    169
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    no chyba że będziesz zgrał na multi wtedy sprawdzać ABGX
     
  12. Mlynarz95

    Mlynarz95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    Nie, nie gram na multi, ze względu na chwilowy brak środków aby zakupić Xbox Live:). sweeterek dzięki bardzo, chyba nie ma już nie jasności:) więc temat do zamknięcia. Dzięki wam wszystkim :)
     
  13. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Zawsze przepuszczaj przez ABGX .bo czasem obraz może być zjechany a nawet nie będziesz o tym wiedział. Zawsze gry przepuszcza się przez ABGX niezależnie czy grasz offline czy online.
     
Wczytywanie...

Poleć forum