1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT + Black ops problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez grifinders, Luty 3, 2011.

  1. grifinders

    grifinders Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam !!
    Mam LT+ lecz nie moge włączyć CoD:black ops. Gdy odpalam grę nagraną na dysk nic sie nie pokazuje caly czas jest czarny ekran.
    Przepraszam jesli temat już był.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KNAR

    KNAR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    404
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Jak masz najnowszy dashboard to musisz przepuścić black opsa przez abgxa aby dograł AP25 do iso.

    Jak masz polską wersje, to owego sektora ap25 nie dograsz, musisz ściągnąć anglika.
     
  4. bogdan6120

    bogdan6120 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    169
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a czy on nie został przypadkiem z flagowany ?
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    nie.
     
  6. grifinders

    grifinders Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dograłem ale nic to nie dalo.
     
  7. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Ale musisz od nowa nagrac plyte. Nie da sie dograc AP 2.5 do juz nagranej gry.
     
  8. grifinders

    grifinders Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aha. Dzieki
     
Wczytywanie...

Poleć forum