1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Lt + i gry.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Triszu, Styczeń 22, 2011.

  1. Triszu

    Triszu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2010
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Może mi ktoś podpowiedzieć dlaczego na LT+ 1.1 nie działają mi starsze gry ? Mam masę gier przerobionych na wave3 i gdy wkładam je do x żadna z nich się nie odpala ;/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. japanman1

    japanman1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Moze nie czyta ci przerobionych wave.
     
  4. Triszu

    Triszu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2010
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie czytam mi jakich kol wiek płyty jakie mam. Gdy wkładam Fable III nic sie nie wyświetla a jak odpalę płytkę to działa niby tak jak powinno konsola się resetuje. Jedyne płyty jakie mi na chwile obecną czyta to oryginalne audio cd. Może sie flash źle wgra czy co ?

    w logu jf wyskakuje mi komunikat "No Calibration data in source" co to oznacza ?
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    to nie znaczy nic, calibration data masz tylko jak odczytujesz fw przez ciecie sciezek ;)

    Powiedz dokladnie co sie wyswietla jak wlozysz plyte z gra.
     
  6. Triszu

    Triszu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2010
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A wiec tak konsolka całkowicie rozebrana podłączam przerobiony przed chwila napęd i gdy wkładam płytkę pisze tylko otwórz bark obrazka gry itp. Gdy włączę gre wyskakuje mi logo X i jakieś tam napisy w różnych językach "To play ....."
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    sam wgrywales LT+? Masz klucz?
     
  8. Triszu

    Triszu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2010
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Sam wgrywałem i mam klucz ;]
     
  9. maniak1994

    maniak1994 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Daleko stąd.
    "to play...." to oznacza , że napęd nie ma klucza napędu , albo źle nagrana gra. Sprawdź oryginalną gre :) Jeżeli nadal to wystąpi to wgraj klucz. Jeżeli go nie masz/zgubiłeś

    To masz super DVD a nie konsole :)
     
  10. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    jakiego jungle flasher uzyles?
     
  11. Triszu

    Triszu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2010
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Klucz jest poprawny sam log nawet to potwierdza a używałem JF v0.1.78 Beta
     
  12. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    no to mamy zagadke. LT+ skad pobrane? naped liteon ale ktora wersja?
     
  13. Triszu

    Triszu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2010
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Lt pobrane z oficjalnej strony wersja napędu to 83850 klucz jest na bank poprawy potwierdza to log z JF po wgrania starszego xtreme ten sam problem ;/ Może żle coś porobiłem w JF podczas flashowania i nie skopiował klucza?


    Zapomniałem dodać ze jest to mój 2 napęd w tej samej konsoli poprzednimi się spalił ale nadal posiadam klucz z starego napędu ma to jakieś znaczenie ?
     
  14. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
  15. Triszu

    Triszu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2010
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wszystko wysłałem ci już na maila.

    Problem rozwiązany jak zawsze odpowiedź była banalna. Wgrałem keya ze starego napędu i wszystko ładnie hula ;]
     

Poleć forum