1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT + i kilka innych pytań

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez Grantone PL, Kwiecień 5, 2011.

  1. Grantone PL

    Grantone PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Olsztyn
    Witam. Moja przygoda z konsolą zakończyła się n iX 1.6 wiec proszę o wyrozumiałość :) a więc czy jeśli będę miał lt + to gdy wgram aktualizację dashboardu to nic nie stracę i bedę mół grać dalej?? (trochę tępe pytanie bo w sumie chyba dash nic nie ma wspólnego z napędem no ale...), a i czy mnie oflaguje jak sie podłączę do Live?? no i jeszcze ostatnie kiedy była ostatnia fala banów?
    Z góry dzieki za wszystkie odpowiedzi :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. nataiweL

    nataiweL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie wgrywaj nowego dasha dopóki nie będziesz miał LT+ bo wtedy oflagowanie, tzn. jak włączysz grę wymagająca LT+ na 1.6 i nowym dash to masz flage. Jak masz LT+ to ok, przynajmniej mi tak działa i bana nie mam.
     
  4. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  5. Grantone PL

    Grantone PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Olsztyn
    a i jeszcze jedno bo mam dysk baracuda 400 gb USB i czy mogę z niego zrobić dysk 16 GB do save itp??
     
  6. k111

    k111 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja mam dysk Transcend 640 GB i bez wiekszych problemów zrobiłem 16 GB partycję dla xboxa, więc tez powinieneś se poradzić.
     
  7. Daniello09

    Daniello09 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2009
    Posty:
    209
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    To ja mam też kilka pytań :D
    Swoją przygodę z przeróbką skończyłem po ostatniej fali banów, czyli bardzo dawno :D Do tej pory nie było żadnej fali z tego co mi wiadomo, nie siedzę w dziale przeróbka więc nie wiem dokładnie, ale pewnie byłoby o tym głośno.
    Mam konsolę nieprzerobioną. Jak przerobię na LT+ i będę grał przez live to oflagują mi konsolę czy coś? Fali banów nie było przez ostatni rok i nie zapowiada się, żeby była. Nie mam zamiaru wydawać już 220zł za Call of Duty Black Ops :D
    Czy każda gra działa na LT+ ( starsza mw2 i nowsza np. F1 2010) i jak ściągnę obraz to czy po prostu mam go wypalić? Gdybym przerobił konsolę oczywiście. Ale coraz bardziej się nad tym zastanawiam, tym bardziej, że piraci sobie grają już ponad rok na live na przeróbkach i się z nas śmieją :D
    Wiem, że pewnie ten temat był długo drążony :D

    EDIT:
    Tak wystarczało suwak przesunąć trochę wyżej na tematy przyklejone :D Ale kto by na to wpadł? :D
     
  8. Podmuch

    Podmuch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Jak by ktos mogł mi tez powiedziec o co chodzi z blokadą MW2!!!mam lt +,MW2 chodziło! pobrałem aktualizacje i juz niedziała czy płyta nadaje sie do grania czy kosz!!?????
     
  9. T0Mmy

    T0Mmy Banned

    Dołączył:
    Październik 15, 2010
    Posty:
    605
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Płyta do kosza bo dodali do mw2 update ap2.5 który bez patcha blokuje granie . Ściągnij gre z odpowiednim patchem i graj
     
  10. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    nie wprowadzaj go w błąd....zgrac tą grę z wypalonej płyty na dysk kompa i przelecieć przez abgx i dopiero do kosza a poprawiony obraz na nową plytę.....nie trzeba ściagać drugi raz
     
  11. Grantone PL

    Grantone PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Olsztyn
    Wiecie może jak to jest z banami tzn oni tylko flagują konsole i bedą banować jak bedzie fala czy flagują i bana dostajemy po kilku dniach czy jeszcze inaczej a mianowice odrazu ban?? Bo pamiętam ze kiedyś było tak ze grało sie na Live i jak była dopierdo fala to banowali.
     
  12. Gerrard845

    Gerrard845 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2010
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    @up
    najprawdopodobniej bana dostaniesz na fali banów.
     
  13. xpress

    xpress Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2011
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam mam taki problem:
    włożyłem lego star wars 3 do x'a i wyskoczyl mi komunikat ze wymaga aktualizacji, zgodziłem się na nią i w trakcie wyskoczyło że nie może odczytać płyty i tak jakby teraz nie mam aktualizacji tzn. awatary sa biale itp. ściągłem jakąś aktualizacje ze strony xboxa i co teraz?mam ja nagrać na pena i wgrać na x'a?Mam Lt+ więc jak to zrobie to nic mi sie nie spieprzy?co to jest dash?
     
  14. xpress

    xpress Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2011
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dobra sciaglem aktualizacje od microsoftu zgrazlem na pena, wlozylem do x'a i sie aktualizowalo i nagle sie pojawil czarny obraz z napisami ze jest jakis blad i w dolnym lewym rogu zapalila sie czerwona kreska i wylaczylem i wlaczylem xboxa i dzialalo wsyzstko elegancko ale mam pytanie czy dalej mam LT+? bo nie mam jeszcze gry zeby sprawdzic.
     
  15. TeX

    TeX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Siemano wszystkim
    Dawno mnie tu nie bylo : / i za bardzo nie ogarniam co nowego doszło itp itd. Wiec tak... mój xbox leży i sie kurzy dlatego chce go wskrzesic i znowu na nim grac allleeee pytanie jest takie: Mam iXtreme LT (zwykłego) chciałbym sie dowiedziec co potrzebuje żeby odpalać najnowsze gry bo ostatnia Bulletstorm niestety nie dziala wyskakuje komunikat o Aktualizacji dasha ktorego NIE zrobilem. Mam na konsoli tego starego dasha (nie kinect). Proszę pomóżcie jakoś dajcie linki do aktualizacji iXtreme jak zrobić samemu (jestem świeżąk w sprawach wgrywania softu) Podrzućcie pare pomysłów. Fajnie by było jakby ktoś polecił mi w obrębie Malborka na Pomorzu jakiś serwis zajmujący sie wgrywaniem iXtreme do konsol. A i proszę też was o najnowsze newsy dotyczące iXtreme czy wszystko gra i bedzie grało? Czy nie wychodzi zaraz jakiś nowy LT czy cuś?

    Proszę o udzielenie mi odpowiedzi i z góry dziękuje!

    PS; nie tworzyłem nowego tematu gdyż ten świetnie się do tego nadawał :D
     
  16. xpress

    xpress Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2011
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Konsole :: Dashboard Update 2.0.12625 spróbuj to ściągnąć a jak nie to przerób konsole ale ja ostatnio słyszałem że w maju wychodza 3 nowe zabezpieczenia.Wiecie coś na ten temat?
     
Wczytywanie...

Poleć forum