1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT i RGH a granie przez internet.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez PalMyTo, Listopad 23, 2013.

  1. PalMyTo

    PalMyTo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 4, 2013
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Porąbka/Kęty/Bielsko-Biała
    Witam. Mam przeróbkę rgh oraz lt 3.0 bodajże w swojej konsoli. Mam pytanie odnośnie grania przez internet bo ogólnie z tego co czytałem to jak się ma lt to można, a czy tak samo jest z rgh?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. f1older

    f1older Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    696
    Polubienia:
    183
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Evergreen Terrace 742
    na rgh tylko przez LiNK-a.
     
  4. PalMyTo

    PalMyTo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 4, 2013
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Porąbka/Kęty/Bielsko-Biała
    ktoś mi wyjaśni jak to zrobić?
    a jak będę miał przerobioną płytę i odpalę ją normalnie przez napęd to nie będzie hulać?
     
  5. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Tzn musisz wiedzieć dokładnie jak masz przerobiona tą konsole, bo np możesz inaczej uruchamiać pod lt a inaczej pod RGH dowiedz się wiecej i napisz :)


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  6. PalMyTo

    PalMyTo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 4, 2013
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Porąbka/Kęty/Bielsko-Biała
    tzn co mam napisać? to jest jasper 512mb z lt 3.0 i rgh. dash 2.0.16537.0 FSD 3.
    W ustawieniach mam coś o Xlink Kai, mniej więcej wygląda to tak:
    Logowanie:
    -ustaw. logowania
    Serwer:
    -IP Serwera
    Powiadom:
    -Wł/wył informuj o typach.
    Tyle że nie wiem czy to się jakoś aktywuje czy co się z tym robi zeby to działało.

    Coś jeszcze mam napisać?
     
  7. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
  8. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Zaktualizuj FSD do najnowszego i będziesz mógł grać po przez System LiNK. Mając LT i RGH możesz odpalać gry nagrane pod LT 3.0 z płyt ale po podłączeniu do XBL dostaniesz bana, jakby RGH nie było to mógłbyś grać spokojnie, w takim przypadku pozostaje tylko LiNK.
     
    1 osoba to lubi.
  9. PalMyTo

    PalMyTo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 4, 2013
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Porąbka/Kęty/Bielsko-Biała
  10. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    1 osoba to lubi.
  11. PalMyTo

    PalMyTo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 4, 2013
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Porąbka/Kęty/Bielsko-Biała
    dobra dzięki, a jak sprawdzić jakiego mam dashlauncha?
     
  12. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    1 osoba to lubi.
  13. PalMyTo

    PalMyTo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 4, 2013
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Porąbka/Kęty/Bielsko-Biała
    "F3Rev775" w tym zapakowanym folderze nie mam folderu FSD i pliku launch.ini są za to inne foldery takie jak media, skins i Plugins. to jak mam to zrobić?
    ogólnie z dysku odpaliłem ale chciałbym żeby to sie zainstalowało na konsoli jak ma być to konieczne do tego linka.
     
  14. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    No to zmień nazwę "F3Rev775" na "FSD". W tym FSD muszą być te foldery typu media itd. i potem usuń stary folder "FSD" na dysku i wrzuć ten nowy.
     
    1 osoba to lubi.
  15. PalMyTo

    PalMyTo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 4, 2013
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Porąbka/Kęty/Bielsko-Biała
    usunąłem i teraz mam trochę lipę bo nie wiem jak wejść w menadżera jakiegoś żeby skopiować fsd znów na dysk. mam oryginalną skórkę z xboxa.
    dobra ogarnąłem, skopiowałem folder FSD na dysk jednak teraz przy starcie konsoli nie odpala mi tego od razu, co teraz?
     
  16. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Wgraj przez XexMenu, wejdź w NXE w Moje gry, tam powinien być i w nim skopiuj z pendriva na dysk konsoli ten folder "FSD".
     
  17. PalMyTo

    PalMyTo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 4, 2013
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Porąbka/Kęty/Bielsko-Biała
    no mam wgrane, tamten folder wywaliłem, zmieniłem nazwę tego co ściągnąłem na FSD, wrzuciłem tak jak mówiłeś i teraz przy włączeniu konsoli nie odpala mi się od razu, jak zrobić żeby fsd właczał się teraz ze startem konsoli?
     
  18. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Ścieżka w launch.ini:
    Default = <ścieżka do FSD\default.xex>
    launch.ini musi być na tym samym dysku gdzie jest FSD czyli przykładowa ścieżka do FSD:
    HDD1:\FSD\default.xex

    Sprawdź czy w ogóle działa to FSD, odpal przez xexmenu, bo być może jest problem z całym FSD.
     
    1 osoba to lubi.
  19. PalMyTo

    PalMyTo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 4, 2013
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Porąbka/Kęty/Bielsko-Biała
    dzialać dziala bo odpaliłem to normalnie. ale nie było tam w tym co mi podałeś do ściągnięcia pliku launch.ini.
     
  20. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    No bo tego pliku nie miałeś usuwać. Wystarczyło sam folder "FSD" usunąć i wgrać nowy. Jeżeli nie masz kopii zapasowej tego pliku to mogę ci podesłać skonfigurowany mój.
     
    1 osoba to lubi.
  21. PalMyTo

    PalMyTo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 4, 2013
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Porąbka/Kęty/Bielsko-Biała
    będę bardzo wdzięczny. ja na dysku miałem folder fsd 3.0 PL i całego go wywaliłem. a teraz patrzę to mam ten plik ini na hdd1.
     
Wczytywanie...

Poleć forum