1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT+ i update kluczem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mikmak980, Maj 25, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. mikmak980

    mikmak980 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bdg
    Hej!
    Czy ktoś z was może mi wyjaśnić jak się aktualizuje lt+? Pytam, bo za parę dni robie update do lt+ w sklepie i chciałbym wiedzieć, jak zainstalować późniejsze wersje bez otwierania konsoli
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
  4. mikmak980

    mikmak980 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bdg
    Tylko mi chodzi nie tyle o całe forum (znalazłem ;-p) co o samą instalację lt+ bez rozkręcania
     
  5. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Bez rozkrecania sie nie da, a reszte znajdziesz na forum.
     
  6. mikmak980

    mikmak980 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bdg
    A więc inaczej - czy bede potrzebował lutownicy, czy wystarczy, że wyjmę napęd?
     
  7. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Nie da się wgrać FW bez rozkręcania konsoli.
     
  8. KULA

    KULA V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    521
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    albo podłączysz napęd pod kompa i użyjesz programu jungleflasher albo dosflash, a jak masz kasę to kup sobie maximus lizard, ale bez rozkręcania konsoli nie da rady wszystkie informacje na forum, zamykam
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum