1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT+ i wave 3

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez JaZz, Grudzień 13, 2010.

  1. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Witam,
    mam LT+ naped liteon. Niektóre gry które kiedyś patchowałem na wave 3 chodzą inne nie(nie widzi płyty) . O co biega? Jak sczytam z kopii plik iso to co mam z nim zrobić rzeby mi na stówe działało.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. obszan

    obszan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    najlepiej przywrócić mu oryginalny wave.
     
  4. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Lub spróbować wgrać LT+ v 1.1 która ma naprawione parę rzeczy wieku dziecięcego.
     
  5. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Jak przywrócić oryginalny wave?
     
  6. pawel1503

    pawel1503 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2010
    Posty:
    328
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jakuszowice
    najlepiej nic nie przerabiaj, LT+ jest tak zrobione, że będzie czytać każdy wave. Jak nie chcesz grać na live to możesz nagrać, ale jak chcesz popykać w multi to lepiej pobierz jeszcze raz i nie przerabiaj!
     
  7. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Zauważyłem że raz chodzą a raz nie te same gry, czy to oznacza, że z napędem jest coś nie tak? Wczoraj mi jedna osoba przerabiała.
     
  8. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    1) może źle przerobiony napęd
    2) może złej jakości płyta (sprawdź może, czy sam abgx360 potrafi odczytać z płyty)

    Niemożliwe, żeby problem stanowiło wave, gdyż sam mam LT (lecz zwykłe) i wszystkie wave działają poprawnie.
     
  9. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płyta Verbatim na ixtreme 1.51 wzystko działało bez problemu.
    Dodam, że NFS HP z AP 2.5 chodzi.
     
  10. C3b3k

    C3b3k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Opole
    Dziś przerabiałem ten temat u jednego z klientów.
    Starsze FW miały obsługę różnych prędkości im mniejsza prędkość tym wolniejszy (czyt. dokładniejszy) odczyt danych z płyty.

    I zapewniam, że to nie jest wina źle wgranego Flasha bo nie pograłbyś w żadną grę (jestem pewien, że nowe gry Ci działają).

    Rozwiązanie jest proste; masz brudną soczewkę oraz powinieneś zrobić kalibracje lasera.
     
  11. Ankoholik

    Ankoholik Xbox One Xbox One Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2009
    Posty:
    1211
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Białystok
    Jak jakakolwiek gra działa to znaczy,że flash jest OK ,jak są problemy z odczytem to LT+ v 1.1 poprawia niektóre przypadki (discjetter) lub słaba płyta/stan laseru
     
Wczytywanie...

Poleć forum