1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT+ i wave - pytanie nowego

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez amnesia, Czerwiec 3, 2011.

  1. amnesia

    amnesia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    241
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam

    kupiłem wczoraj xboxa 360 premium falcon, jutro ma zostać przerobiony firmware LT+ v1.1. Pobrałem już parę gier z neta i przeczytałem wątek o abgx ale nurtuje mnie nadal jedno pytanie.

    Przykład:

    mam PES 2011, skanuje do abgx wyskakuje mi że jest SS1 i wave 6. Potem wstrzykuje mu pliki SS CRC i DMI CRC co zmienia mi SS na 2. Teraz gra jest już gotowa do nagrania czy jeszcze trzeba coś kombinować z tymi wave?

    Niestety moja przygoda z konsolami zakończyła się na PSX więc teraz jestem zieloniutki w te klocki.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    nic nie musisz a gra robic,wystarczy ze przejedziesz ja abgx-em i radze nie przerabiac bo za niedlugo wyjdzie nowy ixtreme
     
  4. amnesia

    amnesia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    241
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  5. pegazus69

    pegazus69 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 19, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie musisz wgrywać żadnych patchy, Jeśli będziesz miał przeróbkę 1.1 będą ci działać wszystkie gry niezależnie od wave. Wystarczy przelecieć abgx i nagrywać. Jeżeli mogę ci coś doradzić to nie przerabiaj na razie konsoli. za niedługo będzie nowa przeróbka 2.0 więcej info na
    http://c4evaspeaks.com/ Jeżeli przerobisz na 1.1 i zaktualizujesz dasha, przeróbka ci się usunie.
     
  6. amnesia

    amnesia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    241
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Przerobić niestety muszę bo nie mam żadnych oryginalnych gier :/ rozmawiałem z kolesiem który będzie to robił i powiedział że wpierw wgra nowego dasha a potem dopiero zrobi flash. Późniejsza aktualizacja firmware jeśli pojawi się w ciągu miesiąca nic nie kosztuje.

    Jeszcze chciał bym się tylko dowiedzieć czy ustawienia abgx z topicu który podałem są dobre w wypadku kiedy nie będę patchował gier?

    u tego allegrowicza mam zamiar przerobić http://allegro.pl/przerobka-x360-flash-xbox-360-slim-tanio-poznan-i1648097321.html
     
  7. maker3

    maker3 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    725
    Polubienia:
    72
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jak się na czymś nie znasz, to się nie wypowiadaj. Z twojego postu wynika, że lepiej mieć SSv1.
    To, że gry działają bez tego, to nie znaczy, że to jest dobre.
     
  8. amnesia

    amnesia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    241
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    czyli reasumując jeśli jest możliwość spatchowania (wersje eng) to lepiej spatchować ale jeśli natomiast nie ma patych (wersje pl) to można nagrać po przeskanowaniu abgx z ustawieniami z tematu który podałem?
     
  9. maker3

    maker3 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    725
    Polubienia:
    72
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  10. pegazus69

    pegazus69 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 19, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Na pewno też nie jest złe, jeśli nie będzie grał online to nie potrzebuje ssv2
     
  11. amnesia

    amnesia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    241
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    żeby nie zakładać nowego wątku spytam się tutaj. Mam już wgrane lt+ do napędu, wczoraj ściągnąłem COD black ops, przepuściłem przez abgx, pojawiło się na zielono AP replay sector is currently verified. Jednak po włożeniu płyty do napędu pojawia się tylko czarny obraz i gra nie startuje :/
     
Wczytywanie...

Poleć forum