1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

lt, jtg, xbox slim

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kolar, Listopad 20, 2012.

  1. Kolar

    Kolar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2012
    Posty:
    29
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam. Na wstepie napisze ze nie bede uzywal teraz Polskich liter poniewaz pisze z komorki. :)

    Co do tematu - co to jest lt, dash i jtag ? Jesli cos z tych rzeczy wyjdzie jeszcze nowsze, to czy to trzeba aktualizować ? Jesli to zaktualizuje to nowe gry nie beda mi dzialac czy jak ? Wybaczcie ze pisze tak chaotycznie ale pisze na szybko. :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: lt, jtg, xbox slim

    Lt+ przerobka napedu, aktualizacja systemu konsoli dash, rgh modyfikacja lozwalaaca odpalać gry z hdd/pendrive

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  4. Kolar

    Kolar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2012
    Posty:
    29
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Czyli wystarczy miec same rgh aby odpalac gry z dysku lub piraty ?
     
  5. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: lt, jtg, xbox slim

    Tak przy Rgh nie ma nagrywania na płyty grasz z hdd itp.


    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  6. Kolar

    Kolar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2012
    Posty:
    29
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    W takim razie, po co lub co to jest jtg, lt oraz dash ?

    Jeszcze jedno. Jesli mam przerobke, i zrobie aktualizacje z oryginalnej gry to przerobka sie usunie. Wiec aktualizowac mozna w latwy sposob przez pendrive ?
     
  7. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    jtag- wykonuje się na starszych dasha`ch, na nowszych robi się RGH...
    LT - To przeróbka napędu, wypalasz płytki, możesz grać na XBL.
    Dash - To system konsoli ..

    Tak, jeśli masz LT to aktualizuj dasha przez pendrive.
     
    1 osoba to lubi.
  8. jasiek32

    jasiek32 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Właśnie czekam na kuriera bo kupiłem konsolę i chciałem się zapytać o taką rzecz:
    konsola ma RGH + LT 3.0 , czy mogę ją bezpiecznie podłączyć do netu?
     
  9. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    Odp: lt, jtg, xbox slim

    Nie :]
    W zasadzie nawet sie nie połączysz. Dostaniesz bana.

    Sent from my new Samsung Galaxy SIII
     
  10. jasiek32

    jasiek32 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jak w takim razie pobiera się okładki do gier na dysk ?
     
  11. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    Odp: lt, jtg, xbox slim

    Miałem na myśli live.
    "Normalny internet" będzie działał.

    Sent from my new Samsung Galaxy SIII
     
  12. jasiek32

    jasiek32 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ok , dzięki.
    Jeszcze jedna sprawa , mam grę w dwóch obrazach ISO .Jak ją przerobić na XEX programem Exiso ?
     
  13. mdfak1988

    mdfak1988 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kielce
    Konsole z RGH nie podłaczaj pod neta z tego co wiem banauja odrazu.
     
  14. jasiek32

    jasiek32 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ale dobrze jest pobrać okładki , a nie zależy mi na graniu online .
     
  15. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    konfiguracja w launch.ini dba o to żeby bana nie było i żeby konsola z XBL się nie połączyła, no panic!

     
  16. jasiek32

    jasiek32 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Przyszła wreszcie konsola .
    Mam problem z odpaleniem.Po włączeniu pierwszy raz konsoli ładowała się chwilę i jak wskoczyło główne menu to wszystko stoi w miejscu .
    Jak włączę pada to miga dioda jakby baterie były wyczerpane .
    Przez to że miga pad nie mogę się poruszać po menu , czy może trzeba jakiś myk zrobić ? Próbowałem kilka innych baterii i efekt ten sam.
    Przeróbka to RGH + LT 3.0
     
  17. posejdonn

    posejdonn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2008
    Posty:
    30
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Śląskie
    Odp: lt, jtg, xbox slim

    A pad jest zsynchronizowany z xboxem:)?

    Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
     
  18. jasiek32

    jasiek32 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  19. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Odp: lt, jtg, xbox slim

    Naciskasz mały przycisk na gorze pada i mały z przodu konsoli.

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  20. jasiek32

    jasiek32 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Zadziałało ,dzięki .
     
Wczytywanie...

Poleć forum