1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT+ już za kilka godzin

Temat na forum 'Aktualności' rozpoczęty przez tlaa, Listopad 23, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. tlaa

    tlaa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    /dev/null
    <+c4eva> prepping lt+ fw package for release in a few hours!

    Źródło: #fw
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. soczek87pl

    soczek87pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2010
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Kurcze dobrze by było gdyby to była prawda.
     
  4. voltan91

    voltan91 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    1773
    Polubienia:
    104
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bytom
    Ciekawe czy to 100% prawda :p
    I tak gdzieś w grudniu zainwestuje w LT+.

    Póki co 1szego grudnia czeka mnie inny wydatek... :D
     
  5. smoqpl

    smoqpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ja tam czekam na assasina PL ,a w LT+ zainwestuje po mikolaju .
     
  6. lukasz1985

    lukasz1985 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2009
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wąbrzeźno
    Dobra ludzie LT+ ma być 23 grudnia właśnie dostałem info,już mnie kolo zbił z tropu co ma mi przerabiać,jak w grudniu to ja kupuje oryginał AC:BH

    P.S. Kiedy fala banów?Bo bym na live wbił.
     
  7. smoqpl

    smoqpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a skad ten kolo co ci ma przerabiac wie o tym ?
     
  8. tlaa

    tlaa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    /dev/null
    Podałem pewną informację z kanału #fw, to będzie dziś! Testerzy potwierdzają: "BenQ & Lite-On LT+ IN A FEW HRS"
     
  9. smoqpl

    smoqpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    szkoda ze u mnie w miesice(Jastrzebie Zdroj) tego nikt nie robi ;/ bede musial jechac do Żor albo Katowic
     
  10. Namariee

    Namariee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No to jestem tego ciekaw, chodź czekam na jakieś oficjalne potwierdzenie od c4eva jakieś info na ich stronie, twitter itp., przekonam się po 23 jak wrócę z roboty...
     
  11. lukasz1985

    lukasz1985 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2009
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wąbrzeźno

    Nie wiem albo ścieme wali i ma mnie za kretyna co się wogóle tym tematem nie interesuje,i nie chce klienta stracić,bo 100pln+ przesyłka woła
     
  12. SirArczi

    SirArczi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2010
    Posty:
    142
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Good NEWS :)
     
  13. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    Ja Ci moge przerobic za 70zl z przesylka :)
     
  14. Gripix

    Gripix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ciekawe ile na silma bedzie ttrzeba czekac ;x
     
  15. chudas94

    chudas94 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2009
    Posty:
    171
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mysłowice
    Ciekawe ile w tym prawdy ;D
     
  16. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    **** Yea...Fajnie by bylo jakbym jeszcze mial sprzet do flashowania mojego napedu - Litka v1 :p
     
  17. lukasz1985

    lukasz1985 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2009
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wąbrzeźno
    hehe może dojade?
     
  18. FiranaZGR

    FiranaZGR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    ZGR
    a czy to prawda ze jak posiadam klucz do mojego litka (bo mam LT1.1) to będę mógł wrzucić sobie LT+ samemu ? bo czytałem dużo tych wątków tutorialowych i już zgłupiałem :) kiedyś jak miałem benona to każdy FW bez problemu sam wrzucałem....
     
  19. ms_crew

    ms_crew Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    298
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jak masz klucz napedu (tak jak ja :))to wgrasz sam tak jak inne firmware
     
  20. soczek87pl

    soczek87pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2010
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jelenia Góra
    a do samsunga spoof z benq ixtreme 1.4 lub 1.5 bedzie potrzebny klucz napedu czy cos takiego co dostalem na plytce przy przerabianiu?
     
  21. fryc88

    fryc88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2009
    Posty:
    455
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tuchola
    A ja nie mogę benka niczym przeflashować, bo w lapie mam tylko E-SATA i nie widzi napędu...
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum